2777
2789

شاید بگید خواهرشوهر بازی درنیار . ولی باور کنید هر چیزی اندازه داره . دیگه لوس بازی اینا طوری شده فامیل مارو دعوت میکنن استرس میگیریم. دیشب خونه زنداییم دعوت بودیم ۵۵ ۵۶ نفر مهمون بود سرتاسر سالن دوتا سفره چیدیم داداشم صبررکرده آخرین نفر اومده سر سفره بین اون همه آدم نشسته تو سفره خانوما کنار زنش . همیشه کارشون اینه چه ۱۰ نفر باشن چه ۱۰۰ نفر باااااید بشینن کنار هم . یکی از غذاها ماهی بود دونه دونه استخوان جدا کرده گذاشته بشقاب زنش . سالاد و نوشابه و ترشی از وسط سفره برداشته گذاشته کنارش . بعد ک شام خوردن رفتن یه گوشه نشستن کنار هم . در حالی که خونه داییم دوتا سالت بزرگ داره زن و مرد دوتا اتاق جدا نشسته بودن . هر جمعی باشه نه داداشم کنار آقایون میشینه نه نامزدش قاطی خانوما میشه . 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

🙄🙄

دلم سوخت براشون حقیقتا 

عزیزم همیشه قبل از اینکه چیزی بگی از خودت بپرس به من چه

ز کینه، کینه خیزد و از مهر، مهر...🩷✨️     ریشه داران را هراسی از هجوم باد نیست💕✨️   زمین گرده ، میچرخه و دقیقا میزارتتون اونجایی که یروزی یکیو قضاوت کردین🌚💜

عیب نداره اولش😂 شوهر منم روزای اول میومد پیش من البته الانم حدودی همین میگه دوست نداشتم تو خانوادم غریبگی کنی

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

داداشم از بیرون میاد یهو نامزدش جلو بزرگ و کوچیک بلند میشه میگه سلاااام عشقمممممم خوش اومدییییییی . بغلش میکنه . باور کنید از این ک مهر و محبت باشه پیششون ما خیلیم خوشحال میشیم ولی هر چی اندازه داره . بخوام از لوس بازیشون بگم صد صفحه میشه . مامانم دیگه فشار عصبی گرفته از دست کارای اینا . کاراشونو طوریه ک خیلی لوس شده و همه پشت سرشون حرف میزنن . این همه جوون نامزد و تازه ازدواج کرده داریم تو فامیل همه ادب و احترام رو رعایت میکنن 

این کاربری دیگه تو نی نی سایت فعالیت نخواهد داشت . خوبی و بدی دیدید حلالم کنید