2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم ک هر کی تهمت میزنه نمازاش

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 107 پست
وقتی نمیدونی چیشده قضاوت نکن چند بار گف سکوت کردم بعد جیغ و داد کرد و بی شرف بازی درآورد منم اونجور ...

باید ب مامانت میگفتی زنگ میزده جوابش می‌داده برامنم پیش اومده 

هرکی امضای منو دید دعا کنه خونه دار شم از مستاجری راحت شم🏠🏠🏠🏠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگرفتی میبردی میزدی تو سرش آتو دستش نمیدادی بابا من ملمانم قبل عقد زنگ زد به مادرشوهرم گفت بریم گو ...

همین چارتا مث شما پیذا میشه این مردا خانواده هاشون انقد پرو میشن دیگه ینی چی اتو دستش نمیدادی بره گمشه بزار اتو بگیرن اصن ! مساله اثبات نی مساله ابنکه دارن توهین میکنن بهتون متوجه نیستیذ؟

وای چه باحال گفتی.منم یادمه ۱۰ سال پیش مادرشوهرم تهمت دروغ بست بهم. منم گفتم برآدم دروغگو لعنت. گفت ...

واقعا با این ادبیات با مادرشوهراتون بحث میکنید و این دیالوگ ها باهم زد و بدل میکنید 

با مادرشوهرم ۱۴ساله توی یک ساختمانم حرف شده دعوامون شده قهر شدم ولی در این حد به همدیگر بی حرمتی نمیکنم 

اگه دلخور باشم میرم میگم باش مامان ازت انتظار نداشتم باهات قهرم ها خبر  داشته باش

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همین دگ گف گواهی مخوام شوهرم گفته بود کاریت نباشه من پاکیش و خودم تایید میکنم اونم گف من حرف پسرم و ...

تو عقدی ک برو بگیر

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

حرف مادرشوهرت زشت بود حرف تو هم زشت بود خیلی میتونستی با فرهنگ تر و مودبانه تر جواب بده مثلا باشه ما ...

بشه مامان میارم؟

عزت خودش بکشه خم به آبروی مادر شوهر کم عقلش نیاد

حرف بدی نزده

مگه دروغه 

این انقدر خودش دست پایین ببینه بگه چشم ارباب چون شما گفتی من حرمت خودم میبرم زیر سوال و دنبال اثبات میفتم