2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم ک هر کی تهمت میزنه نمازاش

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 107 پست

حرف مادرشوهرت زشت بود حرف تو هم زشت بود خیلی میتونستی با فرهنگ تر و مودبانه تر جواب بده 

مثلا باشه مامان میارم اما این حرفی که زدی توهین بود بهم ازت انتظار نداشتم دلمو شکستی 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلش شوهرته ک قبولت داره بقیه رو بخدا بسپر

منم هیچکس ازم پارچه نخاست البته چون پیشش همیشه بودم فک میکردن کارمو ساخته توی عقد

😂😂😂😂

کسی جرعت نکرداسم پارچه بیاره بسکه ازشوهرم میترسیدن

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

هم خودت هم شوهرت خب می‌رفتین معاینه  تا دهن شون ببندن

اگه قصدت طلاق نیست مطمین باش تا آخر عمرت این موضوع رو تو سرت میزنن حتی شوهرت

چون مشخصه که چه خانواده ای هستن با چه تفکراتی 

لایک نکنید 🙏

خیلی وقیحههه سپردمش ب حصرت فاطمه

بخاطر جو کثیف جامعه است..وگرنه تا چند سال پیش همچین چیزی اصلا وجود نداشت ...اینقدر که دخترا بلانسبت شما کثافت کاری میکنن

کاش تو سهم من بودی❤️
منک بنظرم بی ارزشیه برم برا خودم گواهی بگیرم بدهم بهشون اگه از اول میگفتن اصن باهاشون وصلت نمیکردم ش ...

اگر پسرش بعد از رابطه داشتن باهات این حرف رو زده

حواستو بیشتر در مورد این ازدواج جمع کن......

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

گفتم ک نمیدونستم هنوز این رسم مزخرف هست

خیلی شلوغ بازی کردی بابا🤦‍♀️🤦‍♀️

ولی من میخوایم اینبار که ازدواج کردم پسر هم ببرم برای معاینه 

البته من بار قبل هرکار کردم نامزدم بیاد با هم بریم گفت برو بابا من از این کارا حوشم نمیاد و اگه اعتماد نداشتم جلو نمیومدم

آروم میگفتی من از خودم مطمئنم لازم ب دکتر نیس...نیاز ب نفرین نبود ک خودتم دنبال دعوایی انگار

وقتی نمیدونی چیشده قضاوت نکن 

چند بار گف سکوت کردم بعد جیغ و داد کرد و بی شرف بازی درآورد منم اونجور گفتم 

زن علیه زن همینهگواهی بکارت ببری که خودت اثبات کنی؟ مگه توی دادگاهی مگه مضنون به جرمی که باید اثبات ...

دقیقا 

اخه اصلا حرامه مگر تهمتی به زن زده شده باشه و بخواد اثبات پاکی بکنه