2777
2789
عنوان

ب مادرشوهرم گفتم ک هر کی تهمت میزنه نمازاش

| مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 107 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چه باحال گفتی.

منم یادمه ۱۰ سال پیش مادرشوهرم تهمت دروغ بست بهم. منم گفتم برآدم دروغگو لعنت. گفت بیش باد. بعد گفتم اگر من دروغ میگم نابود بشم اگر هم تو دروغ میگی تاوان بدی و آبروت بره.

چند وقت بعدش آبرو ریزی کرد ولی به روش نیاوردم.

باز باهام دعوا راه انداخت بهش گفتم پا رو دم من نذار دفعه بعد آبروتو پیش شوهرت می برما. با کمال وقاحت گفت چیزی نشدههههههه کههههههه. گفتم باشه به شوهرت میگم ببینم چیزی شده یا نه.

دیگه لال شد

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

ولی من اگه  به جات بودم گواهی سلامت رو میگرفتم می بردم می دادم بهش تا برای همیشه هیچ حرف و حدیثی پشتم نباشه ببین بحث یه عمر زندگیه هر سری می خواست حرفش بیفته و بحث پیش بیاد با این کار دهنا بسته میشه من خودم ازدواج کردنی بدون اینکه کسی از خانواده همسر بگه خودم رفتم گواهی سلامت گرفتم و دادم به خواهر شوهرم یه درصد احتمال دادم شاید بعدا بخوان یه حرفایی بزنن خواهر زادمم همین کار رو کرد

ولی من اگه به جات بودم گواهی سلامت رو میگرفتم می بردم می دادم بهش تا برای همیشه هیچ حرف و حدیثی پشت ...

من نمیدونستم رسمشونه شوهرم بهم نگف بعد اینکه کار و نموم کرد گف اون موقع دگ نمیشد برم دکتر

من نمیدونستم رسمشونه شوهرم بهم نگف بعد اینکه کار و نموم کرد گف اون موقع دگ نمیشد برم دکتر

الانم شاید بتونی با همسرت برو شناسنامتون رو هم ببرین هر دو نفرتون که دکتر بدونه زن و شوهرین  و به دکتر توضیح بده که مادر شوهرم گیر داده و گواهی سلامت می خواد ولی خب من و همسرم... 

اینم شناسنامه ی خودم و همسرم که بدونید عقد کردیم و همسرمم اینجاس شاید قبول کرد

الانم شاید بتونی با همسرت برو شناسنامتون رو هم ببرین هر دو نفرتون که دکتر بدونه زن و شوهرین و به دک ...

من شوهرم و بزور بردم اتفاقا

دکتر قبول نکرد ک بده گف بعدا برات دردسر میشه ارزش نداره بخاطر مادرشوهرت اینکارو کنی 

بدرک ک قبول نداره سپردم ب خدا