پیتزاپپروووونی مدیر عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 1108 عنوان ب مادرشوهرم گفتم ک هر کی تهمت میزنه نمازاش | مشاهده متن کامل بحث + 2337 بازدید | 107 پست بزنه کمرش ب حق فاطمه زهرا اخه بمن میگف گواهی سلامت بیار من حرف پسرم و قبول ندارم منم اینو گفتم افتاد ب گریه و جیغ جیغ 1404/09/01 | 13:50 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18788 عزیزم بی احترامی ندیدی بی احترامی نکردی.من اگر به مادرشوهرم رو بدم در نوع لباس پوشیدن بابام هم دخالت ... درسته هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
saheliiiiii عضویت: 1399/05/05 تعداد پست: 18788 چرت و پرت نگو برو بیرون اینو تو نمیتونی تعیین کنی که برم یا نرم میتونی فقط جواب ندی یا تاپیکت روقفل کنی منو با مادرشوهرت اشتباه نگیر هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست
پریشون76 عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 656 چه رسمای مزخرفیخب اگه مشکلی باشه اون شوهر شلغم که نیس فوقش میگه جدا بشیمبه بقیه ربطی نداره واقعا این مسئله خییییلی خصوصیه شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾