2777
2789
عنوان

بياين بگين حق با من بود يا همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1086 بازدید | 80 پست
😂بابا اولش گفته دوستم جدا شده اقا به دوستش گفته خوبه جدا شدین حالا هم تو زن میگیری هم‌اون ازدواج می ...

اهاااا

باید بزنی دهن مهنشو پر خین کنی استارتر

تو دعوا گفته یا با لحن شوخی؟البته شوخیشم زشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهاااا باید بزنی دهن مهنشو پر خین کنی استارتر تو دعوا گفته یا با لحن شوخی؟البته شوخیشم زشته

نه جدي بوديم، نه شوخي بود نه دعوا  عادي داشتيم چايي مي خورديم اخر شب

شوهره مثلا منت هم گذاشته گفته چون نگران ناراحت شدنتم طلاقت نمیدم پررو

البته مردها بعضی وقتها مخشون تاب برمیداره . شاید شوهره خواسته نشون بده من اینقدر احساساتت برام مهمه که از خودم می گذرم بخاطر تو . ولی درکل که گند زده خخخخخ

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
البته مردها بعضی وقتها مخشون تاب برمیداره . شاید شوهره خواسته نشون بده من اینقدر احساساتت برام مهمه ...

دقیقا خخخخ

مزه مزه نکرده حرفشو

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

حالا چرا گفت اگه میدونستم اذیت نمیشی طلاقت میدادم؟چون مشکلاتتون زیاده؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
يعني شما بودين از اين حرف بدتوتن نميومد ومن حساسم ؟

چرا عزیزم منم بدم میومد 

همسرتون سر شما بخاطر ادامه زندگی منت گذاشته 

جواب بدی هم بهش ندادی واقعا

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
نه جدي بوديم، نه شوخي بود نه دعوا  عادي داشتيم چايي مي خورديم اخر شب

چایی رو میریختی رو پاش تا خاطره شه ازین سخنرانیا نکنه برات

اخر شب چایی میخورین خوابتون خراب نمیشه؟

هی باید برین دشولی  

چایی رو میریختی رو پاش تا خاطره شه ازین سخنرانیا نکنه برات اخر شب چایی میخورین خوابتون خراب نمیشه؟ ...

تازه کمبود اهن هم میگیرن هی میپرن به هم😁

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
يك جوري جبهه گرفت انگار من حرفم خيلي بد بوده وخودشم چيزي نگفته متاسفانه چون دروغم ميگه حالا برا هر ك ...

اصلا چرا مشکلتونو برای بقیه بازگو میکنین؟؟؟(منظورماطرافیان هستن نه سایت).خودتون مشکلتونو حل کنین.ماشالله دیگه بادوتا بچه این بحثا 😞

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍