2777
2789
عنوان

جدا شدم🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 25 پست
نمیدونم شایدم اشتباه از من بوده ولی نمیتونم غرورمو زیر پام بزارم و برم سمتش با اینکه خیلی دوسش دارم

تو اشتباه نکردی ،کارت درسته،اگه حرفاشو گوش کرده بودی الان تاپیک می‌ذاشتی پسره هر کار خواست کردو ولم کرد،اون بمون نبود وگرنه بخاطر تعیین حد و مرز ولت نمی‌کرد من تو عقدبستگیم هم حدومرز تعیین کردم تازه شوهرم بود 

این نیز بگذرد...

شاید واست جالب یا خنده دار باشه ما با اینکه هم محله ای هستیم و خونه هامون چندان فاصله نداریم اما تا ...

از خوب بودنت فاصله نگیر عزیزم خودتو خرج کسی کن که قراره تمام عمر باهاش زندگی کنی،بذار انشالله وقتی پای سفره عقد می‌شینی خیالت راحت باشه پاکی و انشالله یه آدم پاک مثل خودت نصیبت بشه

این نیز بگذرد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوش به حال پسره.!راحت شد.

اره واقعا😒هم من راحتم هم اون 

وگرنه پسری ک میاد از لاشی بودن بقیه میگه ک پسرا قول ازدواج میدن صرفا برای اینکه با طرف مقابلشون یسری حد و مرزا رو رد کنن

بعد خودش دقیقا همین رفتار رو داره چه خوب ک بهش گفتم کات کنیم

چون هم میدونست  و اگه دقیقا نمیدونست باید منو میشناخت ک هرزه و خیابونی نیستم ک برم با همه خاطره داشته باشم 

و جالب اینه ک شما پسرا لیاقتتون هموناس ک وقتی عاشق دخترای خیابونی میشین چشاتون کور میشه حتی اگه بدونین طرف چجور ادمیه 

خلاصه خلایق هر چه لایق اونم لیاقتش در همین حد برادر

از خوب بودنت فاصله نگیر عزیزم خودتو خرج کسی کن که قراره تمام عمر باهاش زندگی کنی،بذار انشالله وقتی پ ...

دقیقا ادم وقتی وارد لجن بشه و بخاد با همه خاطره سازی کنه ک دیگه زندگی واسش مفهومی نداره 

این اقا هم قرار بود بیاد خواستگاری ولی بهونشو واسه نیومدن هم داشت فوت مامانش ک پارسال بود و الانم ک مادربزرگش فوت کرد

میخواسته منو تو اب نمک بزاره وگرنه کسی ک چیزیو بخاد فرصت ها رو دست کم نمیگیره منم خر نیستم عمرمو با ادمای علاف تلف کنم

تو اشتباه نکردی ،کارت درسته،اگه حرفاشو گوش کرده بودی الان تاپیک می‌ذاشتی پسره هر کار خواست کردو ولم ...

همین حد و مرزا زندگی رو پایدار نگه میداره و بنظرم ادم هر جور هست با یکی مثله خودش روبرو میشه امیدوارم اونم بره خوشبخت باشه 🥹

همین حد و مرزا زندگی رو پایدار نگه میداره و بنظرم ادم هر جور هست با یکی مثله خودش روبرو میشه امیدوار ...

عزیزم انشالله بهترینها برات پیش بیاد و کسی که واقعا لیاقتتو داره جلوی راهت قرار بگیره

این نیز بگذرد...

اره واقعا😒هم من راحتم هم اون  وگرنه پسری ک میاد از لاشی بودن بقیه میگه ک پسرا قول ازدواج میدن ...

بازم خداروشکر . پسره واقعاً رو شانس بوده که خداوند تا این حد هواشو‌ داشته که دیگه لازم نباشه ی عمر زجر بکشه ! .

امیدوارمـ با کسی زندگیشو شروع کنه که این ویژگیهارو نداشته باشه!.

که در کنارش آرامش داشته باشه.

سر پا موندنت خیلیارو‌داره اذیت می‌کنه ادامه بده رفیق 

بازم خداروشکر . پسره واقعاً رو شانس بوده که خداوند تا این حد هواشو‌ داشته که دیگه لازم نباشه ی عمر ز ...

خدا هوا تو رو داشته باشه کافیه نمیخاد بفکر کسی باشی😂

بازم خداروشکر . پسره واقعاً رو شانس بوده که خداوند تا این حد هواشو‌ داشته که دیگه لازم نباشه ی عمر ز ...

الان ک اینا رو میگی دوست دارم برگردم یه عمر زجر کشیدنو نشونت بدم🤣ولی از خر شیطون میام پایین منم واسه خودم غرور دارم اگه بخاد خودش میاد پیام میده یا زنگ میزنه با وجود تهدیدایی ک بهش کردم😅

به هر حال شما پسرا وقتی کسیو بخوایین تلاش میکنین به هر روشی ک شده به خواستتون برسین 

الان ک اینا رو میگی دوست دارم برگردم یه عمر زجر کشیدنو نشونت بدم🤣ولی از خر شیطون میام پایین منم واس ...

لعنت به غرور شما دخترا

سر پا موندنت خیلیارو‌داره اذیت می‌کنه ادامه بده رفیق