2777
2789
عنوان

جدا شدم🥺🥺🥺

299 بازدید | 25 پست

تو تایپیک قبل راجب پسری ک ۲سال تونست خودشو بهترین ادم نشون بده بخاطر خط قرمزام و حد و مرز گذاشتنم رفت البته خودم گفتم کات کنیم ولی اونم انگار بدش نیومد😔😔💔

هنوز هیچ سراغی نگرفته ازم کسی ک تا دلخور میشدم میومد از دلم در میورد خواهش میکرد به هر روشی بود امتحان میکرد ک اشتی کنیم

یاد میگیری دل نبندی و به خودت تکیه کنی 

اولش سخته

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو ب بعد دو سال یکم طبیعه و حالا در حد یه بوس و بغل و معاشقه عادیه بنظرم

شاید واست جالب یا خنده دار باشه ما با اینکه هم محله ای هستیم و خونه هامون چندان فاصله نداریم اما تا حالا بیرون نرفتیم ولی چن وقت پیش یبار گذری همو دیدیم 

پسره نمیدونم از خوبی زیادش یا خیلی زرنگ بنظر خوب میرسه 

ولی خو بقول خودش میگه اخیرا خیلی هورمونام بهم میریزه نمیتونم جلو خودمو بگیرم حداقل بیا sxچت کنیم منم شر گذاشتم😂گفتمش عجب ادم هوس باز و فلانی هستی کلی حرف بارش کردم😅

ولی خوشم نمیاد از رل زدن و لاس زدن با پسرا اینم اولی ک هس و سر یه جریان پیچیده باعث شد اشنا بشیم و خودم قبول نمیکردم ک سرقرار برم و..

برم باهاش اشتی کنم ینی؟

اون ک قبلا تا یکم دلخور میشدم از دلم در میورد و حتی یسری بلاکش کردم ولی انقد پیام میداد تا اشتی میکردیم ولی این سری بیخیال اصلا زنگ نزد حتی یبارم یا نیومد بگه ک اره درخواستم نابجا بود 

از طرفی هم غرورم نمیزاره با خودم میگم اگه برم فکرشم راجبم عوض میشه🤷🏻‍♀️😑

شاید واست جالب یا خنده دار باشه ما با اینکه هم محله ای هستیم و خونه هامون چندان فاصله نداریم اما تا ...

وای تاحالا یعنی بیرون نرفتید یا هم 🤔خیلی عجییه پس چه دوستی بوده☹️ بنظرم برا همینه زود سرد شده و با یه کات رفته اونایی ک حضوری همو میبیننن و یه بوس و بغل هم دارن پایدارتن چون وابسته میشن. خوب کاری کردی به کسی ک هنو خیلی جصوری ندیدید و طرف حرف ج نسی یزنه واقعا باید نه گفت