2777
2789
عنوان

این وقت شب نشستم شکلات صبحانه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 59 پست
الهی الهی چرا عزیزم؟

دندون بی‌شعور  دندونی ک عصب کشی کردم عفونت کرده 

دیونه ام کرده  کلی هم استرس دارم براش دکتر گفت یا ریشه اش شکسته یا یه کانال فرعی رو عصب کشی نکرده 

و من ن دیگه اعصابم میکشه ن توانم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگی بهم؟

بللللللله

یه لیوان شکر

یه لیوان شیر

یه لیوان روغن مایع/کره اب شده

2قاشق پودر کاکائو

همه رو باهم بریز تو مخلوط کن 5دقیقه با دور تند مخلوط کن؛ عین شکلات صبحانه های بیرون میشه!

من تمام مغزها رو هم پودر میکنم آخرسر میریزم توش و یه دور مخلوط میکنم

امتحان کن واقعا عالی میشه🥰 فقط 2تا نکته

۱_لیوانت برای همه مواد یکی باشه ،من از این لیوان دسته دار فرانسوی ها استفاده میکنم

2_ اگر روغن مایع استفاده کردی،یکی دو روز نخور بذار بمونه بعد بخور،چون اولش طعم روغن مایع غالبه 

درست کن بخور نوش جونت🥰

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دندون بی‌شعور دندونی ک عصب کشی کردم عفونت کرده دیونه ام کرده کلی هم استرس دارم براش دکتر گفت یا ری ...

آخ نگو نگو منم تز دندون عاجزم بخدا.

چندماه پیش یکی رو عصب کشی کرده مثلا همین الانم موقع غذا درد داره...

سفکسیم بخور حتما

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

بلللللللهیه لیوان شکریه لیوان شیریه لیوان روغن مایع/کره اب شده2قاشق پودر کاکائوهمه رو باهم بریز تو م ...

واییییییی مرسی مرسییییییی

به نظرت نسکافه بزنم مزه اش چجوری میشه چون خودم عاشقشم.

حتما درست میکنم حتما مرسی ازت

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

آخ نگو نگو منم تز دندون عاجزم بخدا.چندماه پیش یکی رو عصب کشی کرده مثلا همین الانم موقع غذا درد داره. ...

تو ک درد داتری حتما برو دکتر من هرجا میرم میگند قبلش موقع غذا یا آب درد نداشت یا ن 

منو کلی دارو نوشته خوردن اینقدر آنتی بیوتیک خوردم ک خودم شدم آنتی بیوتیک

واییییییی مرسی مرسیییییییبه نظرت نسکافه بزنم مزه اش چجوری میشه چون خودم عاشقشم.حتما درست میکنم حتما ...

نوش جووووووونت🥰بنظرم اولین بار با رسپی خودش برو جلو بعدا اگر خواستی یه قاشق کاکایو و یک قاشق نسکافه بزن،اگر دیدی خوب شد دفعه بعد دوقاشقش رو نسکافه بزن🤗 

حتما درست کن خیلی بهتر از انتظارت میشه،من کاکائو خور حرفه ای هستم مطمین باش خوشت میاد

فقط توش مغز هارو هم بریز که برا خودت و نی نی مفید باشه😇

تو ک درد داتری حتما برو دکتر من هرجا میرم میگند قبلش موقع غذا یا آب درد نداشت یا ن منو کلی دارو نوشت ...

الان برم کاری برام نمیکنن باید صبر کنم بعد زایمان برم هم عکس بگیرم هم بزنم توی سر اون دکتر احمق که بجای درست کردن دندون من داشت با پرستارش لاس میزد و حال منو بهم میزد

نوش جووووووونت🥰بنظرم اولین بار با رسپی خودش برو جلو بعدا اگر خواستی یه قاشق کاکایو و یک قاشق نسکافه ...

چشم چشم حتما 

خیلی لطف کردی بخدا من هفته ای یدونه رو قتل عام میکنم دیگه دارم ورشکست میشم😅

چشم چشم حتما خیلی لطف کردی بخدا من هفته ای یدونه رو قتل عام میکنم دیگه دارم ورشکست میشم😅

منم مثل تو بودم انقدر نوتلا خوردم که اخرش همسرم گفت خیلی مصرفت رفته بالا و برات نمیخرم دیگه😅 خلاصه منم بدن درد گرفتم و مجبور شدم خودم دست بکار بشم😆

از قدیم گفتن آنچه روبه را کند شیر ژیان، احتیاج است احتیاج است احتیاج...🤣🤣🤣 

اسی فقط یادت باشه 5دقیقه با دور تند مخلوط کن،اگر با دور کند یا متوسط بزنی،شل میشه

)ععععع مبارکه نینی داری

یه کوچولو چند هفته ای به دعای شما که سالم باشه ان شاءالله

منم مثل تو بودم انقدر نوتلا خوردم که اخرش همسرم گفت خیلی مصرفت رفته بالا و برات نمیخرم دیگه😅 خلاصه ...

من واقعا دیگه دیروز دلم سوخت یه فرمند ساده ها شده ۲۵۰ زور داشت واقعا...

اره من همه چی هم درست میکنم باهاش وسط پنکیک وسط کاپ کیک و کروسان یه وقتایی هم مث امشب ضعف میکنم میرم سراغش.

حتما باید این دستورو درست کنم

عزیزززززززم مبارکهههههدختره ؟؟

هنوز نمیدونم خودم دوست دارم باشه چون دخترم تنهاست خواهر خیلی خوبه.

دیگه هرچی بود صلاح و مصلحته فقط سالم باشه🥹