2777
2789
عنوان

این وقت شب نشستم شکلات صبحانه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 59 پست
اهان خب دختر داری خوبه من خیلی دختر دوست دارم

اره خیلی خوبه همدم ادمه واقعا...

مجردی شما؟

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نوش جان من خودم درست کردم عالی شده؛ دست کمی از نوتلا نداره😅

چجوریییی

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

بلللللللهیه لیوان شکریه لیوان شیریه لیوان روغن مایع/کره اب شده2قاشق پودر کاکائوهمه رو باهم بریز تو م ...

چون شیر داره. زود خراب نمیشه؟

باید داخل یخچال گذاشت؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

چون شیر داره. زود خراب نمیشه؟باید داخل یخچال گذاشت؟

اره حتما تو یخچال باشه

ببین شکلات صبحانه های بیرون انقدر نگهدارنده دارن که اگر بیروون یخچال هم بمونن، چیزی شون نمیشه ولی این نگهدارنده نداره و باید تو یخچال باشه

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
اوهوم من خودم خواهر ندارم خیلی بده

الهی عزیزم...

ان شاءالله به وقتش یه ازدواج خوووب و عالی میکنی چندتا دخترم بیار جبران میشه برات عزیزم😊

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الهی عزیزم...ان شاءالله به وقتش یه ازدواج خوووب و عالی میکنی چندتا دخترم بیار جبران میشه برات عزیزم� ...

الهی امین 

فعلا ک گند زدم اونی ک ازش خوشم میاد دیگه پی ام نمیده میخوام گریه کنم 

الهی امین فعلا ک گند زدم اونی ک ازش خوشم میاد دیگه پی ام نمیده میخوام گریه کنم

گریه کن برای ارامش خیلی خوبه.

ولی همیشه یادت باشه اگه یکی رفت...لیاقتش رفتن بوده.

منتظر باش بهترش سر راحت قرار بگیره

گریه کن برای ارامش خیلی خوبه.ولی همیشه یادت باشه اگه یکی رفت...لیاقتش رفتن بوده.منتظر باش بهترش سر ر ...

اینقدر  سر دندون درد ضعیف شدم  گریه کردم ک دیگه گریه ام نمیاد 

بعدم میدونی من گند زدم اون بدبخت حق داره 

۴ ماه منتطر بود  من یه دیت ساده برم باهاش 

ولی من هی پیچوندم بعدم ک هی میگم ویس هات باز نمیشه بعدا ک باز شد گوش میدم فهمید الکی میگم دیگه پیام نداد 

اینکه سلک زندگیش ب من می‌خورد خیلی خوب بود

بلللللللهیه لیوان شکریه لیوان شیریه لیوان روغن مایع/کره اب شده2قاشق پودر کاکائوهمه رو باهم بریز تو م ...

ممنون🩷

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید