2777
2789

مگه با این بیماری باردار هم میشه؟

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی؟؟

یه مریضیه پوستیه فکر میکنم

گاهي گمان نميکني ولي خوب ميشود_گاهي نميشود که نميشود که نميشود_گاهي بساط عيش خودش جور ميشود_گاهي دگر تهيه بدستور ميشود_گه جور ميشود خود آن بي مقدمه_گه با دو صد مقدمه ناجور ميشود_گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است_گاهي نگفته قرعه به نام تو ميشود_گاهي گداي گدايي و بخت با تو يار نيست_گاهي تمام شهر گداي تو ميشود

واسه چی؟ من آرتریت داشتم و باردار بودن چون هر دوش خودایمنی هست شاید بتونم کمکت کنم و اینکه پرستارم. سوالی از پسوریازیس داری بپرس

اگر میشه برای شادی روح پدرم یک صلوات بفرستید  
واسه چی؟ من آرتریت داشتم و باردار بودن چون هر دوش خودایمنی هست شاید بتونم کمکت کنم و اینکه پرستارم. ...

من یک سال بعد از زایمان این بیماری رو گرفتم چون سابقه تو خانواده هم داشتیم میخواستم ببینم زمینه این بیماری در من وجود داشته یا ربطی ندارد.یعنی این بیماری خاموش در من وجود داشت وقتی شرایط فراهم شد بروز داد؟

دربدترين روزها،اميدوارباش.هميشه زيباترين باران ازسياهترين ابرمي بارد...
من یک سال بعد از زایمان این بیماری رو گرفتم چون سابقه تو خانواده هم داشتیم میخواستم ببینم زمینه این ...

بله. متاسفانه ارث تو این بیماریهای خود ایمنی خیلی دخیله. و با همراه شدن با یک استرس ممکنه بروز کنه ولی دلیل اصلی ناشناخته هست

[QUOTE=57805794]واسه چی؟ من آرتریت داشتم و باردار بودن چون هر دوش خودایمنی هست شاید بتونم کمکت کنم و اینکه پرستارم. ...[/QUOT دکتر بهم محلول فلوسینونید وپواد فلوسینولون و محلول کلسی پروتین داده گفت مصرف کن ضرر نداره اما باز دلم اروم نیس.خیلی زیاد شده بیماریم از بعد بارداریم

من یک سال بعد از زایمان این بیماری رو گرفتم چون سابقه تو خانواده هم داشتیم میخواستم ببینم زمینه این ...

اره تو ژنت بوده بعد زایمانت با یه تغییر هورمونی زده بیرون

[QUOTE=57805794]واسه چی؟ من آرتریت داشتم و باردار بودن چون هر دوش خودایمنی هست شاید بتونم کمکت کنم و ...

الان بارداری یا نه؟