2777
2789

اولی زن یه آدم که شوهرش انعطاف داره، مهربونه ، به همه احترام میذارع ، زن و بچه دوسته ، خسیس نیست ، اخلاقش بیسته و اینو همه میگن ولی : قبلا گل می‌کشیده هفت سال و الان یک ساله پاکه و میگه تموم شده و مشروب هم هر هفته میخوره و یکم ساده هم هست تو تصمیمات زود گول میخوره ، قیافه و تیپ معمولی وضع مالی معمولی داره 

دومی زن یه آدم به شدت پولدار ، نماز خون جوری که نماز صبحش قضا نمیشه و مسجد می‌ره ، مشروب نمیخوره ، اهل دود و دم نبوده و نیست ، خانواده به شدت پولدار و بازاری و شناخته شده ، ولی: به دلیل فشار کاری زود از کوره در می‌ره و عصبانی میشه البته خودش میگه قلق داره عصبانیتش 

قیافه و تیپ و وضع مالی بسیار عالی داره 

کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچکدوم بدبخت نیستن

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️

دومی

بامشروب کنارنمیام

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اولی زن یه آدم که شوهرش انعطاف داره، مهربونه ، به همه احترام میذارع ، زن و بچه دوسته ، خسیس نیست ، ا ...

اینا هیچ کدوم بدبخت نیستن ..فقط سیاست  ندارن و اینکه از خودشون میگذرن

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲