2777
2789
عنوان

کسی هست بچش زیر سه سال

264 بازدید | 49 پست

باشه و خودش تک وتنها بچشو بزرگ کنه شوهرشم کلا کمکش نکنه  بچه هم خیلی شیطنت داشته باشه واقعا هست مشکل روحی روانی نگرفتید حالتون خوبه 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فعلا ک کارم به تریاک نکشیده

چکار میکنی چندوقتشه کلاسی میبریش؟

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

عزیزم بچه رو بردار دو سه بار در هفته برین پارک و پیاده روی.

هم اون خسته میشه هم شما یه هوایی عوض میکنی.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
منالان بچم ۷ سالشه ولی همیشه تپش قلب دارم

من ازمایشم نتونستم برم ازبس که دست تنهام میدونم کم خونی دارم ویتامین دی پیایین خیلی حالم بده 

دوسالشهنه کلاس نمیبرم

همش خونه اید ؟

حالم واقعا خوب نیست نمیخوام قبول کنم ولی واقعا احتیاج به قرص دارم دیگه از جنگیدن خسته شدم من یه پسر ...

من به عیر از اینکه دارم روانی پیشم همسایه های بد هم دارم واقعا بیشرف وبیشعورن درک ندارن مخصوصا یه زن وشوهرن که بچه ندارن درک ندارن بچم همش رو عصابمه جیغ میزنه خب منم گاهی جیغ میزنم اما یکبارم بچمو نزدم یا دعوا کنم فقط کارهای خطرناک میکنه ازترسم جیغ میزنم حیوونها زنگ زده بودن ۱۲۳ گفته بودن این خانم بچشو دعوا میکنه چون گفتم برید شکایت کنید ببینید حق با کیه دیدن دستشون به جایی بند نیست حرومزاده ها زنگ زدن ۱۲۳ اورژانس اجتماعی گفتن بچه همش گریه میکنه درصورتی که بچم فقط جیغ میزنه کل خونه رو آب میریزه حتی منو میزنه وقتی میبینه یکم دارم چرت میزنم از خستگی اومدن دیدن بچم ماشاءالله حالش خوبه منم گفتم علط کردن مامانم بعد از ماهها از شانسم اینجا بود گفت غلط کردن دخترم جونش بچشه اونا دیدن تو راه پله بچم چه جیغهایی میزنه فهمیدن خیلی شیطونه رفتن اینقدر ناراحتم خودم حالم بد بود بدتر شدم اینا اومدن احساس بدی گرفتم 😔😔😔