2777
2789
عنوان

کسی هست بچش زیر سه سال

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 49 پست
گلم دوسالگی وحشتناک یه اصطلاح روانشناسیه که معمولا برا دخترا تا ۳ سالگی و برا پسرا تا ۴ سالگی طول می ...

قبول دارم اما خداشاهده تو خیابون به سن دخترم کلی بچه میبینم اصلا اینطور نیستن 

الان از حمام اوردمش نمیزاشت خشکش کنم بعد گفت اب دادم پاپوشش رو دراوردکرد تو لیوان بعد ریخت زمین استیناش خیس شد بزور موهاشو سشوار کشیدم بعد جیع میزنه من بدبخت حق ندارم داد بزنم بگم نکن اون همسایه بی همه چیز که خود ش بچه شو فلک میکنه من دست رو بچم تابحال بلند نکردم نگ زده به بهزیستی فقط نمیدونم کار کیه وگرنه میرفتم شکایت میکردم یعنی من جرات ندارم به بچم بگم نکن والا ما بچه بودیم کتک میخوردیم بقیه میگفت حقتونه چرا پدر مادرت رو اذیت کردی حقتونه که زدنتون پدرسگها حالا شدن دایه مهربونتر از مادر باور کن باهام مشکل دارن بخدا دارن اینکارها رو میکنن که من برم منم داد زدم گفتم هرکی با ما مشکل داره گورشو گم کنه بره 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

ولشون کن بابا احتمالا این همسایه ات اومده تاپیک زده بچه ی دو ساله ی همسایه مون همیشه داره گریه میکنه ...

خود همین همسایه ها دیدن چه کارهایی که برای بچمون نمیکنیم انگشت به دهن میمونن از کجا براش بهترین گوشت ومرغ ارگانیک رو سفارش میدم از دهنش میریزه بیرون بهترین لباسها کسی که کلی برای بچش مایه میزاره میشه کودک آزار ؟

اوتایی که کودک ازاری میکنن نه به تفریح بچشون نه به لباس نه خورد وخوراک میرسن من حس میکنم اینا یا آ روی حسادتشون بوده دیدن چقدر تلاش میکنیم دو دز به فاصله یکماه براش واکسن انفولانزا زدم شهریور ومهر طرف بچه مدرسه ای داشت یدونشم نزد میگفت چه گرون شده حالا ندار نیستنااا از همون نوزادیش شیر خشک گلدن گات بهش دادم تا الان یعنی مادر هندجگر خوار برای بچش اینجوری خرج میکنه 

خدا نابودشون کنه دنیا دارمکافاته ان شاءالله تقاصشو پس میدن 

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبول دارم اما خداشاهده تو خیابون به سن دخترم کلی بچه میبینم اصلا اینطور نیستن الان از حمام اوردمش نم ...

منم همیشه فکر میکردم فقط منم که از بچه شانس نیاوردم دقیق عین همین کارایی که میگید دختر من انجام میده 

الهی که به محض ورود به سه سالگی سریع رفتارش خوب بشه و شما هم آرامش پیدا کنید.. چون خونه نشین هستیم چون زیاد برا بچه مایه گذاشتیم و از طرفی رابطه با همسرمون هم ممکنه بخاطر بچه مشکل پیدا کرده باشه احساس خشم و قربانی شدن پیدا کردیم بچه بعد ها یادش نمیاد ما چه شیرخشکی براش استفاده کردیم ساعت گذاشتیم که مبادا بیشتر از دوساعت بشه شیرش یا بخاطرش از مهمونی صرف نظر کردیم مبادا مریض بشه بچه بعدا فقط واکنش ها و احساساتی که بهش دادیم یادش می مونه.. درمورد غذا اگه بچه ای متوجه بشه که مادرش از غذا نخوردنش ناراحته یا داره به کسی میگه بچم بد غذاست ،دیگه کار تمومه یه آتوی بزرگ برای حرص دادن مادرش پیدا کرده 

یه بار که دور از جونش مریض شد بگو بخاطر اینکه موهات خیس بود و سشوار نکشیدیم مریض شدی 

غذا اگه نخورد جمع کن هر لقمه غذایی که به زور وارد بدن بچه بشه تولید بیش فعالی میکنه اینو یه روانشناس گفت 

و درآخر اینکه واقعا تا روزی دو ساعت از خونه بیرون نباشن و تخلیه ی انرژی نکنن همینن که میدونم متاسفانه همسرتون همکاری نمیکنه ولی گفتی خودت ماشین داری ببرش خانه بازی

امتحان کن که بی محلی کااامل براش جوابه یا تعیین حد و مرز 

داد زدن فقط آروم کردن خودمونه نه روش تربیت 

و اتفاقا چون بعد از داد زدن و گریه ی بچه دچار عذاب وجدان میشیم مجدد باج دادن و امتیاز دادنای بی حد رو شروع میکنیم و بچه نمیدونه بالاخره ما دوسش داریم یا نداریم انگار که با یه آدم دو قطبی داره زندگی میکنه 

در بی محلی باید کاااامل بی محل باشی حتی اخم و لبخند هم نباشه میتونی پشتت رو بهش کنی که اگه اتفاقی خنده ات گرفت نبینه 

یا در تعیین حد و مرز هر دفعه همون جملات قبل رو محکم بگو بدون ایجاد ترس در بچه 

با التماس تعیین مرز نکن 

و اگه چیزی میخواد که در نهایت میدونی تسلیم خواسته اش میشی، پس همون اول بهش بده که فکر نکنه با گریه به دستش آورده 

و اینکه هرررچی بهش بگی بسه گریه نکن یا بخوای گریه اش زود متوقف بشه، جواب نمیده 

تا دیدی بیقراره ازش بپرس مثلا مامان خوابت میاد؟ چیزی میخوای به من بگی نه؟ چیزی میخواستی؟ اینجوری قبل از شروع گریه به خواسته اش میرسه 

خود همین همسایه ها دیدن چه کارهایی که برای بچمون نمیکنیم انگشت به دهن میمونن از کجا براش بهترین گوشت ...

دور از جونت برا شوخی از اصطلاحات نی نی سایتی استفاده کردم گفتم هند جگر خوار

یکم شل کن هم خییلی از رفتارای بچه تو ندیده بگیر هم عجله نداشته باش که حتما در لحظه کاری رو انجام بده، بهش اصلا نگو زود باش زود باش بیشتر استرسی میشه..  و هم اینکه تا روزی که برای خودمون تفریح شخصی بدون بچه نداشته باشیم و خونه نشین باشیم همین احساس بد باهامونه 

منم همیشه فکر میکردم فقط منم که از بچه شانس نیاوردم دقیق عین همین کارایی که میگید دختر من انجام میده ...

برای من تغذیه مهمه مواد عذایی شیر خشک با کیفیت باشه 

اتفاقا بچه یادش نمیمونه اما وقتی بزرگتر بشه بدنش قوی و سلامت باشه متوجه میشه که تغذیه اش درست بود 

من خودم این سنی که بچم هست رو یادم نیست که باهام چه رفتاری شده یچیزهایی از ۴ سالگی به بعدم که میرفتم کودکستان یادمه دوره ما میگفتن به مهدکودک کودکستان