2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلامو پس بده کلی توهین کرد لطفا بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 62 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اون موقع خواستم دعوا نشه چون اصلا پیشنهاد خودش بود ولی اشتباه کردمحالا قرار شد قسط هایی که دادم رو ب ...

بعد اگه نداشته باشه قسط طلا بده مجبور میشه بفروشه. شما ی چیزی که دارین رو بگو بزنه به نامت قسطای طلا رم به جاش بده و طلاها باشه واسه شوهرت ضرر نکنه بخواد بفروشه.

اسی جان منظورم به شما نیستا بطور کلی میگم

زندگیا چقدر توش چرتکه انداختن شده پول من پول تو، سهم من سهم تو که یه خوبیهایی داره ولی واقعیت تلخی که داره اینه اکثر زن وشوهرا بهم بی اعتمادشدن و بخاطرش حرمتهارو میشکونن و چقدر زندگیا بخاطرش ازهم میپاشه متاسفانه...

بعد اگه نداشته باشه قسط طلا بده مجبور میشه بفروشه. شما ی چیزی که دارین رو بگو بزنه به نامت قسطای طلا ...

این دیگه لج کرده میگه نمیخوام طلا رو بهت بدم 

باورم نمیشه بهش اعتماد کردم و اینجوری جوابمو میده 

تازه ما الان عقدیم و جدا شدن غیرممکنه 

اخه نمیشه من و تو نباشه چون میخواد طلایی که من هرماه دارم قسطاشو میدم و کلی فشار بهم میاد رو بفروشه ...

شما پولی که داری رو داری تبدیل به احسنت میکنی حالا چه واسه خودت چه شوهرت . قرار نیست که طلاق بگیرین قرار هست؟ 

اخه نمیشه من و تو نباشه چون میخواد طلایی که من هرماه دارم قسطاشو میدم و کلی فشار بهم میاد رو بفروشه ...

نه کلا اینکه میگه تو قسطشو بده تو مبگی سهم منو بده اون میخواد دورت بزنه 

انگار دوتا ادم غریبه و جدا از هم هستین نه یه زوج و یه خانواده 

مقصر اون یا تو نیست مقصر جفت شما هستین از اول راه رو بد رفتین

این دیگه لج کرده میگه نمیخوام طلا رو بهت بدم باورم نمیشه بهش اعتماد کردم و اینجوری جوابمو میده تازه ...

خب شمام اشتباه کردی که اول اعتماد کردی بعد زدی فاتحه ی اعتماد کردنت رو خوندی. یا از اول اعتماد نکن و به رو نیار . یا اگه کردی دیگه تا تهش برو و خرابش نکن.