2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلامو پس بده کلی توهین کرد لطفا بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 62 پست

به خاطر مال دنیا با همسرت تلخی نکن‌. این مسائل در مورد زنان شاغل خیلی شدت پیدا کرده .... وقتی زنی شاغل هست و حقوق میگیره بعضی از مردها توقع میکنند اون حقوق تو زندگی بیاد بعضیام توقعی ندارند اینکه کدومش درسته یا غلطه کاری ندارم ولیکن اینکه یک زن از زندگی در کنار همسرش واسه خودش کاری داشته باشه و حقوقی بگیره و بگه این حقوق واسه خودمه ولی حقوق شوهر واسه زندگی مشترکه به مذاق بعضی آقایون خوش نمیاد و احساس نوکر بودن بهشون دست میده . لذا تو زندگی زناشویی نباید نگاه کرد دیگران چی میگن بلکه باید گذشت داشت و با خواست همسر پیش رفت تا زندگیشون خراب نشه. بهر حال همه ی مردا مث هم نیستند همه ی زندگیهام با یک نسخه پیچیده نمیشه. خانم شاغل بهتره در کنار همسرش زندگی رو پیش ببره و ی باری از دوش شوهرش برداره نه اینکه تقسیم مال و اموال راه بندازه که اونوقت زندگی رو به کام خودش تلخ کرده....‌ کسی که اول زندگی از نارو زدن همسرش و طلاق میترسه یا به انتخابش باید شک کنه یا افکار خودش. که هر دوش نشون میده دنبال منفعت هست تا زندگی دو نفره.

قدیما این حرفا نبود زن از خود گذشتگی داشت تو زندگی کلی کار میکرد ، بچه هم زیاد به دنیا میاورد و تا پیری کنار شوهرش زندگی میکرد و آخرشم چیزی نگرفته از دنیا میرفت که قطعاً ثوابشم اون دنیا قابل محاسبه نیست.... ولی الان دیگه زندگیا داره مرزکشی میشه که اصلاً درست نیست. 

شما یا باید فکر استحکام زندگیت باشی یا فکر جمع کردن مال و اموال واسه بعد طلاقت ....

به خاطر مال دنیا با همسرت تلخی نکن‌. این مسائل در مورد زنان شاغل خیلی شدت پیدا کرده .... وقتی زنی شا ...

مرد فقط خرجی بده زن هم خرجی بده هم بارداری و زایمان تحمل کنه هم کارای خونه انجام بده 

همین کارای خونه یه کلمه اس اما نوکری به تمام معناست آخرشم دیسک کمر و هزارتا درد بهت میده

خود دین اسلام میگه زن وظیفه نداره پول بیاره و وظیفه نداره کار خونه بکنه ولی حالا ما کار خونه رو گردن می گیریم اما اینکه زن خرج زندگی هم بده این حرف نشد هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مرد فقط خرجی بده زن هم خرجی بده هم بارداری و زایمان تحمل کنه هم کارای خونه انجام بده همین کارای خونه ...

عزیز چیزی که من از قدیمیا شنیدم و دیدم و یادمه بارداری و زایمان رو قدیمیا تحمل میکردند که تو خونه ده تا دوازده تا بچه به دنیا می آوردند الان زحمت می کشند یکی دوتا بچه اونم با کلی امکانات مختلف تو بیمارستان و سزارین و مُسکن و غیره ، کار خونه م که امروزه همه چی برقی ، ناهار و شام اسنپ فود و رستوران و مرد تو خونه باید کار کنه و غیره....

قدیم زنها بیرون خونه کار میکردند سر زمین و برداشت محصول و حیون داری و ..... تو خونه م پا تنور و پا دار قالی و کلی زحمت و اونهمه بچه  و اصلاً هم این حرفا نبود.... 

دین اسلام گفته زن وظیفه نداره ولیکن اینم گفته به ازای هر قدمی که در زندگی واسه کار و زحمت برداره چقدر ثواب نصیبش میشه....