2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم طلامو پس بده کلی توهین کرد لطفا بگید حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 903 بازدید | 62 پست
اصلا نخریده طلامگه طلافروشی صندوق امانت هست؟یا مگه میشه با فکتور طلا پس بگیری

طلای اب شده امانتی

الان میبینم مد جدیده

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کیفت کوکه ها مگه میشه ادم طلا رو بده طلافروش نگه داره و فاکتورو اورد😁😁 اصلا به چه اعتمادی باید این ...

دست طلافروش و مطمئنه چون قبلا هم چند بار اینجوری خریدیم و به خودش فروختیم

این چه کاریه اگه طرف زبونم لال چیزیش بشه میخاید طلا رو از کی پس بگیرید

منم همینو میگم ولی شوهرم این حرفا حالیش نیست و تازه بهم میگه فکر میکنی فقط تو همه چی حالیته و همش غر میزنی

کیفت کوکه ها مگه میشه ادم طلا رو بده طلافروش نگه داره و فاکتورو اورد😁😁 اصلا به چه اعتمادی باید این ...

توی فاکتور مینویسن طلا امانت پیش طلافروشی هست

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

به مردا اصلا نمیشه اعتماد کرد شده یه گرم طلا بخری هم پیش خودت نگهدار حالا این که دویست تومن بوده 

مردا خیلی منم منم میکنن 

طلا سرمایه زن هست 

مهرو فلان کشکه 

آدم از آینده خبر نداره حالا تو بگو پسر پیغمبر باشه بازم قابل اعتماد نیست 

خصوصا با چیزایی که شما گفتی بحث طلاق و فلان کرده 

نه ، وقتی اعتماد نداری چرا از اول بهش گفتی برات طلا آب شده بگیره؟

اون موقع خواستم دعوا نشه چون اصلا پیشنهاد خودش بود ولی اشتباه کردم

حالا قرار شد قسط هایی که دادم رو بهم پس بده

منم همینو میگم ولی شوهرم این حرفا حالیش نیست و تازه بهم میگه فکر میکنی فقط تو همه چی حالیته و همش غر ...

اوووف که خیلی از مردا بیعقلن و هی کار احمقانه و پر ریسک میکنن زبون و غرورشان هم سر دراز داره 

منم همینو میگم ولی شوهرم این حرفا حالیش نیست و تازه بهم میگه فکر میکنی فقط تو همه چی حالیته و همش غر ...

خداییش اینو راست گفته😂

اسی ناراحت نشی ها

ولی طلا تو فاکتور نوشته امانت پیش طلافروش هست

مهر وامضا طلا فروش هم رو فاکتور هست که ثابت میکنه