2777
2789
عنوان

دیگه دوران پادشاهی مادرشوهرم گذشت😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 77 پست
چون تو محیط اونا بزرگ شده، از اخلاقشون برداشته، خودت کم کم شروع کن به سازگاری و محبت و دوست شدن با د ...

بخدا تمام وقتم برای دخترم من اصلا ناراحتیم اینه احتیاج ب زمان بیشتری برای پسرم دارم.الان خودم واقعا شرایط سختی دارم احتیاج ب زمان بیشتری برای خوذم دارم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اه پس همشون همینن چه بد ماهم مادرشوهر اینده میشیم ولی اینجوری عمرا

اصلا...من خرت و پرت ریخت و پاش اینقد زیاد بچه ها میکنن درتوانم اینقد نیی ک هرذوز تمیز کاری کنم.ی وقت چیزهای ک استفاده نداره بخشبدم.از نوزادی تا الانش ی وقت مادرشوهرم سراغ لباساش میگیره فلان لباسش نمیبینم یا فلان شلوارش هنوز داری؟؟اصلا میخاد ب همه زندگیم رصد داشته باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوست نداشتم جنسیتیش کنم ک چنین طرز فکری وسط نیاد.من زندگیم اوایل کش و قوس زیاذ داشت کنترلی ب زندگیم ...

هنوز دیرنشده

همینکه منطقی نگاه میکنین خیلی خوبه

به دخترتون پر وبال بدید و یه روانشناس کودک ببریدش تا اعتماد بنفس مستقل شدن رو داشته باشه

هنوز دیرنشدههمینکه منطقی نگاه میکنین خیلی خوبهبه دخترتون پر وبال بدید و یه روانشناس کودک ببریدش تا ا ...

خداروشکر تو مدرسه چون زیر نظر ی مدیر کاربرد و متخصص روانشناس کودک هست همه تلاششون دارن برای بچه ها میکنن ک مهارتشون بالا ببرن.چرتکه دارن ک تعادل دست و ذهن هست .فعالیت ورزشی ک کسی نمیزاره اینا گذاشتن.بچه ها رو وادار ب فعالیت بدنی میکنن.فن بیان گذاشتن.الانم بخاطر اینکه اکثربچه ها گوشی بازی زیاد دارن .دارن برنامه های میزارن ک دقت و تمرکز بچه ها بالا بره.امسال تازه دخترم یادگرفته دکمه روپوش باز و بسته کنه.تو مهارت ضعیف بود.یا بازی های انگشتی میدن.دخترم سرویس بهداشتی نمیره .مدیرش عهده گرفته ک سرویس بهداشتی رفتن دخترم خودش درست کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

رها ک نشده نمیدونم چنین طرز فکری از کدوم حرف من بیرون اومذه ک ولش کردم کاریش ندارم.از صبح درگیر مدرس ...

عزیزم برای تربیت دخترت اصلا دیر نیست در دوره فرزند پروری استاد حسینی شرکت کنید 

اسم کانال تنها مسیر آرامش 

میتونید رضایت ها ببینید حدود ۷۰ هزار نفر و دوره شرکت کردن

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

عزیزم برای تربیت دخترت اصلا دیر نیست در دوره فرزند پروری استاد حسینی شرکت کنید اسم کانال تنها مسیر آ ...

نه عزیزم من کار این تبلبغات ندارم.ب اندازه کافی مشاوره شده...و من الان تو دوره حیاس زندگیم هستم ک شبم نمیدونم چطوری صبح میشه.اصلا در حال حاظر شرایطی نیستم ک بخوام درگیری خودم بیشتر کنم.کاش ی زن باردار با دو بچه و مشکلات دیابت بارداری و الرزی و اسم و تنگی نفسی ک دارم.فقط دلم میخاد حال خودم رو ب بهبود باشه ک بدونم چ غلطی کنم.ن درگیر چیزی پیش پا افتادع.اصلا شرایط اتفاق های بیشتر رو ندارم.ممنون از راهنماییتون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دوست دارم بدونم چی بهش گفتی؟ اون چی گفت

دو پیام طولانی دادم.گفتم خودم صلاح بچه هام بهتر میدونم چیکار کنم چیکار نکنم.ایلار مثلا اسم دخترم.گفتم از همون اول درس و تکلیف و کارای مدرسه و شخصیش و کاردستیش همه چیش با من بوده ن شما ن حتی باباش.پس صلاح کاراش خودم بهتر میدونم.لازم ب دخالت شما نیست. خودتون میدونید من تو چ شرایطی بودم ولی همه کاراش خودم کردم هیچ کمکی نداشتم.(خیلی حرفای بوذ ک الان یادم رفته بود بگن اینجا میگم.خوپش تیکه پاره میکنه برای نوه عرضه ندارن برای نوهاش ی لباس درست حسابی بگیره یا ی ست بیرونی بگیره یا حتی خونگی بگیره.گداگشنه و خسیسن.میره دست دوم لباس این و اون برای بچه هام کنار میزاره)گفتم لطفا تو تربیت بچه هام ب خودمون بسپارید لارم ب دخالت نیست صلاح بچهام بهتر میدونم.گفتم لازم ب بیان هرحرفی نیست .تازه خیلی محترمانه گفتم.گفتم وویسای ک میفرستی اسم شوهرم گفتم اون وویس نمیخونه وویساش من میخونم تا کونش اتیش بگیره گفتم😅چون شوهرم فقط گذری میبینه و رد میشه اصلا جواب وویساش نمیداد.گفتم اگه کمکی باشه من عملی و مالی احتیاج داریم کمک کتید نه با حرف و نظرات دیگه ک خودمون بهتر مییدونیم چیکار کنیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دوست دارم بدونم چی بهش گفتی؟ اون چی گفت

اون ک کلا جوابی نداده بود تیک ابی هم نخورده بود تا امروز تیک ابی خورد...راستی اینم بگم گفته بودم ی دلیل نمیام و برم برای حرف و حدیث پیش نیاد.چون مادرشوهرم اصلا متخصص امار بردن و اوردنه حرف زیاذ میبره میاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

این روزا اینقدر تحت فشارم از ی طرف شرایط بارداریم و قند خونم این اواخر دچار سرفه های شدید وگرغتگی صدا شدم.یعنی ی حال زاری دارم فقط خودم میدونم و بس

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...