2777
2789
عنوان

دیگه دوران پادشاهی مادرشوهرم گذشت😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1736 بازدید | 77 پست
دقبفا بخاطر وسواسشون بچه رو دوست نداشتن ن باکسی بازی کنه ن پارکی بره ن تفریحی بره مریضی بگیره.خودشون ...

عزیزم ببین با دختر پسرش چکار کرده سنتی وار بار اورده خجالتی ای مادر توروخدا حتما برس بهش بیشتر از اون دوتا

یه چیزی تو نوشته هات جوردر نمیاد

شما دخترت و دادی مادرشوهرت بزرگ کرده ولی پسرتو نه!این نشون میده اگه مقاومت میکردی بچه اولت رو هم میتونستی همینکارو کنی!

و از اونجایی که قدرت خودت رو نه در توانایی های خودت بلکه از شیرپسرات میبینی شاید جنسیت بچه برات مهم بوده

هرچقدر برای دحترت کمکاری کردی و سعی کن جبران کنی تا مستقل بشه و اسیب نبینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفت آمد بچه هاتم خیلی کم کن، عوضش ببرشون شهربازی اینا، یا خونه ی خانواده خودت، تا عین مادرشوهر من نخ ...

من متاسفانه هیچکس بچهام نگه نمیداره غیر مادرشوهرم بچه هام مدام نمیرن شاید هفته ای ی بار چهار پنج ساعتی باشن بیشتر نمیرن.منم درگیر دکترم این روزا ماه های اخرم خیلی اذیتم.بچهام اون موقع مجبورم پیشش بزارم البته شوهرم میبره من نمیبرم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

عزیزم ببین با دختر پسرش چکار کرده سنتی وار بار اورده خجالتی ای مادر توروخدا حتما برس بهش بیشتر از او ...

اره بچهاش عجیب غریب اجتماعی گریز.حالا من شوهرم کارش طوری بود ک مجبور بود با بقیه درارتباط باشه کارش ازاد بود.ولی ی بیماری درونی ندارن ک شخص جدید تو خانواده فراری هستن یا دوست رفیق صمیمی نداره فقط کاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

پس چاره ای نیس، اما به بچه هات خیلی محبت کن، تا اولویتشون تو باشی

دخترم روحیاتش ب خودشون رفته اصلا باهاش نمیسازم ولی پسرم عاشق منه.اخرین بار رفتم ی حرفی زد حظ کردم.مادرشوهرم گفت بیا بهت شام بدم گفت مامانم هست بهم بده پیش خانم های دیگه نمیرم🤣🤣🤣پسرم هیچکس جای من نمیزاره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اره بچهاش عجیب غریب اجتماعی گریز.حالا من شوهرم کارش طوری بود ک مجبور بود با بقیه درارتباط باشه کارش ...

دقت کردی مادرشوهرا همه چیو برای خودشون میخوان به طرز عجیبی وسواس گونه ای ان مثلا حتی روسری که دارن یا بشقابی که دارن بچه هاشون که دیگه هیچی فامیلاشون واه واه خواهر خومه داداشمه یه جوری مثل بچه هان نمیدونم چرا 

یه چیزی تو نوشته هات جوردر نمیادشما دخترت و دادی مادرشوهرت بزرگ کرده ولی پسرتو نه!این نشون میده اگه ...

دوست نداشتم جنسیتیش کنم ک چنین طرز فکری وسط نیاد.من زندگیم اوایل کش و قوس زیاذ داشت کنترلی ب زندگیم و شوهرم نداشتم.مقصر شوهرم بود من راضی نبودم مدام اعتراض کردم ولی اهمیتی داده نشد.میگفت مادرم بهش رسیدگی بهتر میکنه.ما تنش های زیادی داشتیم شوهرم ن بهم اعتماد داشت ن باور داشت.بعد کم کم ب مرور دید ک دخترم چقد تربیتش و اموزشش مادرش ضعیف عمل کرده و پسرم پیش من بود خیلی رفتاراش پذیرفته تر شده.دیگه دیوارش ریخت.و پافشاری نکرد.متاسفانه دخترم وابسته ب خودشون شد.و ی جوری تربیتش شکل گرفت.ولی بعد زمان پسرم تلافی کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ووویییی ننم، دمش گرم 😂😂 به دخترت محبت کنی کم کم به سمت خودت کشیده میشه

اصلا نمیتونیم رایطه قلبی با دخترم برقرار کنم.اصلا روخیاتش ب من نزدیک نیس بد قلق غرغرو..خودخواه ناسازگار.از این ک این نمیخام اون نمیخورم.ک شوهرم اعتراف کرد ک ب خواهرم رفته متاسفانه.خواهرشوهری دارم ناسازگاره با هیچکس.ازدواج هم نکرده.شوهرم کلا ازش بدش میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

دقت کردی مادرشوهرا همه چیو برای خودشون میخوان به طرز عجیبی وسواس گونه ای ان مثلا حتی روسری که دارن ی ...

اره همه چیز نگه میدارن چیزی دور نمیریزن.رخت خواب نوزادی شوهرم نگه داشته بود زمان بچه هام استفاده میکرد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شوهرم هیچی خداروووشکر هیچی نگفت و حتی ی سر از خونه مادرش گذشتیم من روم برنگردوندم.ولی همین ک شوهرم ب ...

مرد ایرانی سال هاست ثابت کرده که هر چقدر مادرش یا خانوادش بد باشن ولشون نمیکنه فقط اگه در حد چند وقت طرف زن باشه .

شماهم لطفا سر لج و لجبازی دختر اولتو ول نکن 

این دختر کلی آسیب میبینه بزرگ بشه کلی تروم ها براش میمونه از وابستگی شدید تا بقیه چیزا 

مهم تر از اینکه بچه سوم بیارید اینکه این دو تا بچه رو درست بزرگ کنید 

لایک نکنید 🙏

اصلا نمیتونیم رایطه قلبی با دخترم برقرار کنم.اصلا روخیاتش ب من نزدیک نیس بد قلق غرغرو..خودخواه ناساز ...

چون تو محیط اونا بزرگ شده، از اخلاقشون برداشته، خودت کم کم شروع کن به سازگاری و محبت و دوست شدن با دخترت 

اره همه چیز نگه میدارن چیزی دور نمیریزن.رخت خواب نوزادی شوهرم نگه داشته بود زمان بچه هام استفاده میک ...

اه پس همشون همینن چه بد ماهم مادرشوهر اینده میشیم ولی اینجوری عمرا 

مرد ایرانی سال هاست ثابت کرده که هر چقدر مادرش یا خانوادش بد باشن ولشون نمیکنه فقط اگه در حد چند وقت ...

رها ک نشده نمیدونم چنین طرز فکری از کدوم حرف من بیرون اومذه ک ولش کردم کاریش ندارم.از صبح درگیر مدرسه رفتنش و روپوش و وسایل و درس و تکلیف و کاردستی و مریضی و سروکله مدرسش و ناسازگاریش با بچه ها .انواع اقسام صبحونه میزارم خانم تمایل نداره...اصلا بنظرت وقتی برای زندگی خودم و اموزش پسرم میزاره.کلا تو خونه هم میاد با داداشش دعوا و دادو بیداد می کنه با صدای بلند.کلا وقت زندگیم و صرف این خانم کردم شما چی میگید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...