2777
2789
عنوان

دیگه دوران پادشاهی مادرشوهرم گذشت😎

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 77 پست
خب .مادرشوهرا همین پشت چه حرفا که نمیزنن تعجب میکنی از اون همه دورویی

همین ی رنگ بود غمی نبود کلا صفر و صد میشه ک دهنت باز میمونه.چند بار مچ حرفاش گرفتم رو نیوردم..اینسری هرچی تو دلم بود بهش گفتم تا خفه خوب بگیره

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اینجا تقصییر شوهرته که اجازه دخالت و تربیت بچه رو به مادرش داده .اون جاریت شوهرش نداشته کسی تو زندگی ...

بخدا اون اونجا دخترم لقمه دهنش میزاره تو دسشوی باهاش میره همش خودش  انجام میده نزاشته دخترم کاری کنه.اونطرف من دخترم تحت مشاور بردم ک بتونه این کاراش و استقلالش پیدا کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب کاری کردی بعضیا میان میگن مادر خودتم بود همین رفتارارو میکردی آره که باید جلوی بی عدالتی و بی احترامی وایستی حتی مادر خودتم باشه ،اصولا مادر دختر هیچ وقت بی احترامی نمیکنن بیشتر مادرای پسرن پارو از حد خودشون فراتر میزارن 

خدا رو شکر شوهرت پشتته عزیزمامیدوارم شوهر منم روزی سرش ب سنگ بخورهمادرشوهر منم خیلی بی احترامی میکنخ ...

منم هرغلطی مادرشوهرم میکنه و هراجازه دخالتی تو زندگیمون شوهرم داده و مقصر اصلی خودشه.و قبلا جرات اعتراض نداشتم ولی الان خداروشکر جراتش پیدا کردم وقتب صاحب دوتا شبر پسر شدم ک کسی جرات نکنه اینقد من و بی احترامی کنه یا نادیده بگیره.زبونش کوتاه شده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

بخدا اون اونجا دخترم لقمه دهنش میزاره تو دسشوی باهاش میره همش خودش انجام میده نزاشته دخترم کاری کنه ...

ناراحت نشیا چه قدر بدم میاد بچه رو لوس میکنن وابسته میکنن بخودشون که چی کاملا میفهممت من بدم میاد بچه هام بچسبن بهم در این حد بچه ننه نشن یدف بتونن تو این جامعه رو پا خودشون وایسدن .بهترین کارو کردی که دخترتو داری مستقلش میکنی

خوب کاری کردی بعضیا میان میگن مادر خودتم بود همین رفتارارو میکردی آره که باید جلوی بی عدالتی و بی اح ...

یادم حرفاش نمیره ک میگفت تو مثل دخترم ارواح مرده خودش ک عروسش ب چشم دخترش ببینه.مهم شوهرم هست ک بتونه پای مامانش از تو زندگیمون برداره.من دیگه ضعیف گذشته نیستم.من زندگیم بخاطر شوهرو بچه هام گذاشتم ن تفریحی ن هزینه سنگینی ن دوست و فامیلی همه رو بخاطر زندگیم کنار گذاشتم.دیگه شوهرم تا الان نمیفهمید دیگه نفهم اعظم لود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

متدرشوهر چیگفت در جوابت؟

اصلا جوابی بهم نداده بود.تو پیام حرفام زدم ولی جوابی نداد.منتظر بودم شوهرم ببینم پر کرده چی میگه.اصلا شوهرم هیچی بروی خودش نبورد منم نپرسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

ناراحت نشیا چه قدر بدم میاد بچه رو لوس میکنن وابسته میکنن بخودشون که چی کاملا میفهممت من بدم میاد بچ ...

من دخترم باید از تو دست اون عجوزه با اون شرایط مستقل بار بیارم.چیزی ک اون نمیخاد.انگار دوست داره ب خودش بچسلونش

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

حالا ک جوابش دادی از همه جا هم بلاکش کن و شماره اشو پاک کن

دوتا خط دارم یکیش نگه داشتم یکیش بلاکش کردم.من انلاین شاپ داشتم ب شوهرم میگفت بگو‌کار نکنه حواسش از بچه ها پرت میشه نمینونه رسیدگی کنه.ب شوهرم گفتم باشه خیلی کارم کم شد ی وقت استوری میزاشتم میگفتن بهش این چطوری با بچه وقت می کنه استوری بزاره تا اینحد عوضی هستن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

گلم سعی کن بچه هات رو هرطور شده کلا وابسته به خودت کنی، اصلا بچه هات رو تنهایی یا با شوهرت نفرست برن ...

من ک سالی یکی دوبار میرفتم با این صحبتای ک شد تموم کردم.ب مادرشوهرم هم پیام دادم من نمیومدم ک حرفی پیش میاد ولی همین ک نیام برم بیشتر ب نفعمه ودوست ندارم این حرفا پیش بیاد.بچه ها کم شده رفت امدشون درحد هفته ای یکی دوبار چون دخترم مدرسه میره اخر هفته ها شوهرم عصر میزارتش شب میاره.شوهرم خودش عادت نداره بمونه اصلا خونشون مگر درکار واجب اصلا نمیره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من دخترم باید از تو دست اون عجوزه با اون شرایط مستقل بار بیارم.چیزی ک اون نمیخاد.انگار دوست داره ب خ ...

دقیقا باید مستقل بار بیاد .به این خاطر میگم بچه رو نباید بدی دسته اینا وابسته بخودشون بار میارن نه میتونن تو جامعه برن نه میتونن لدت بچگیشونو ببرن .

دقیقا باید مستقل بار بیاد .به این خاطر میگم بچه رو نباید بدی دسته اینا وابسته بخودشون بار میارن نه م ...

دقبفا بخاطر وسواسشون بچه رو دوست نداشتن ن باکسی بازی کنه ن پارکی بره ن تفریحی بره مریضی بگیره.خودشون مریض روحی هستن این دخترم مریض کردن.از همه چیزو همه کس میترسن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

من ک سالی یکی دوبار میرفتم با این صحبتای ک شد تموم کردم.ب مادرشوهرم هم پیام دادم من نمیومدم ک حرفی پ ...

رفت آمد بچه هاتم خیلی کم کن، عوضش ببرشون شهربازی اینا، یا خونه ی خانواده خودت، تا عین مادرشوهر من نخواد از طریق بچه هات زهرشو بریزه