2777
2789
عنوان

وقتی میگن دلتون برا خرج کردن مرد نسوزه همینه

| مشاهده متن کامل بحث + 20897 بازدید | 243 پست
من نمیخوام هیت بدم

نه عزیزم حتی اون تاپیکی که برا رستوران گفتی رو یادم نیست اما چندسال پیش در حد حرف بود که درکنار شغل اصلیش یعنی نقره رستوران هم با دوستش بزنه که بهم خورد بعضیا حالا میگفتن اینجا شوهرش کارگره من همسزم قبل ازدواج با من پیش برادرش شاگرد بود بعد دیکه برا خودش مغازه جدا زد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
آها اوکی ببخشید فضولی کردم

خواهش می‌کنم عزیزم اشکالی نداره 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره عزبزم کنسل کرد گفت بابامم نمیارم خودمون سه نفر میریم بیرون اما امروز باهاش فهرم میخوام یکم سفت ب ...

عزیزم میشع بی زحمت عکستونو بفرستین تو همینتاپیکتون ببینم مشتاقم

اوندفعه هم گفتیم میفرستم بنده انلاین نبودم

عزیزم میشع بی زحمت عکستونو بفرستین تو همینتاپیکتون ببینم مشتاقماوندفعه هم گفتیم میفرستم بنده انلاین ...

هستی بزارم

@niniyar‍ میشه عکسو تایید کنید

تایید عکس با من نیست

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت