2777
2789
عنوان

وقتی میگن دلتون برا خرج کردن مرد نسوزه همینه

| مشاهده متن کامل بحث + 20852 بازدید | 243 پست
چرا شوهر تو بده بقیه چیکارنشوهر منم همیشه دوس داره همه خرجا رو خودش کنه انگار مدال میدن بهش

منم همینو گفتم اگر به خاطره بابات هست بریم یه رستوران تموم که به بهونه یک نفر ۳۰ دیکه نیان بخورن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
خوب گفتیفقط باباش بیاد خونه تون

همین فکرو‌کردم‌اما ترسیدم خواهراش هم باروبندیل کنن بلند‌شن بیان حوصله هیچ کدومشون رو ندارم خداروشکر کنسل شد

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم خوبه شوهرت ب حرفت گوش داد کنسلش کرد]؟؟

اره عزبزم کنسل کرد گفت بابامم نمیارم خودمون سه نفر میریم بیرون اما امروز باهاش فهرم میخوام یکم سفت بگیرم تا دیگه تکرار نکنه از یه جایی باید این موضوع رو قیچی می کردم

کار خوبی کردی هر چقدر هم وضع مالی شوهرت خوب باشه بازم دلیل نمیشه تو این شرایط گرونی و تورم و قیمتای نجومی خرج این همه ادم رو بده .

حتی اگر دنیا گلستان شود فرقی ندارد،از ما چیزی دزدیده شد به نامِ جوانی.                                                                              گاه موسیقی تنها راهِ رفتن است،بی آنکه خانه راترک کنی..       می خندید و در نگاهش غمی می رقصید..                                 یادم نمیکنی و ز یادم‌ نمیروی یادت بخیر..                            کاربر قدیمی هستم و تعلیق شدم.                                           کاربری دست دونفره خانوم مارپل
کار خوبی کردی هر چقدر هم وضع مالی شوهرت خوب باشه بازم دلیل نمیشه تو این شرایط گرونی و تورم و قیمتای ...

بله دقیقا

دیروز فکر کردم گفتم چرا باید همش این خرج کنه اونا دست تو جیبشون نکنن ماه قبلش هم باز برای سال مادرش ...

عزیزم یکم از خدا بترس اون پسر معلوله هرچی خرجش کرده حلالش باشه

دوما برا پدرش هرکار کرده خوب کرده ی عمر زحمتش کشیده باید خرج کنه مگه شما براش چیکار کردید که این همه براتون خرج کنه اشکال نداره برا پدرش اشکال داره ؟

خدایا شکرت

عزیزم یکم از خدا بترس اون پسر معلوله هرچی خرجش کرده حلالش باشهدوما برا پدرش هرکار کرده خوب کرده ی عم ...

عزیزم اون بچه اگر ندار بود اره اما یه برادر داره درآمدش خوبه 

بعدم فکر کنم درست نخوندی من گفتم برا باباش خرج کنه اشکالی نداره اما موضوع این تنها پدرش نیست همه خواهر و برادرش با اهل و اعیالشون هستن من ۳ سال خونه خواهر و برادرش نرفتم چرا باید حرج یلدای اونارو ما تقبل کنیم

سلام عزیزم خوبی شما تو یک تاپیک زدین شوهرتون رستوران داره توی تاپیک دیگه زدین کارگاه نقره سازی داره ...

عزیزم من کجا گفتم رستوران داره ؟ یه زمانی چندسال پیش فقط در حد حرف بود که کلا کنسل شد همسرم من از اول تو کار فروش نقره بوده قبلا یعنی دوازده ساله پیش کنار برادرش شاگرد بود بعدش مغازه گرفت مستقل شد الانم همون مغازه نقره فروشی داره.