چیکار کنم دلم میخواست یه بینی کوتاه نقلی جمع جور داشتم ولی متاسفانه کوتاه نشده مثل قبله نوکشم خیلی گرد قلمبه اس چیکار کنم خوبه بهش گفتم بودم از قد بینیم کم بشه خودشم قبول کرد قد بینی مثل قبل عمله کوتاه نشده دقیقاً نمیدونم چه غلطی کرده اعصابم خورده مردم عمل میکنن داف میشن بر من فرم اندازه اش همون قبلیه
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زیادم بد نیستا ولی خوب بازم درکل بجوریه بدبخت مخصوصن این دراز بودنش خیلی رو مخمه خیلی بعد گفته بود باربی برات عمل میکنم ولی هر کی میبینه میگه چه خوب طبیعی عمل کردی:/ درحالی که من در به در دنبال دکتری بودم که طبیعی کار نباشه
الان شدید ورم دارهبافت گوشتی بینیت کاملا نچسبیده به غضروفی ک زیرش تراش خورده در نتیجه شکلش مشخص نیست ...
وای پس خداروشکر بینیم نیمه گوشتی بوده فک کنم تا یک سال و خورده ای ورم داشته باشم هر چند الان ورم نوکش فقط پیداست حس میکنم بقیه جاها ورم نداره؟ یعنی خودم نمیفهمم ورم داره؟