2777
2789

به شدت به ابن جمله اعتقاد دارم برای مردا اصلا نباید دلتون بسوزه مخصوصا اینکه تا میتونید برا خودتون خرج کنید از پولشون بدون کوچکترین عذاب وجدانی خرج کنی هستن کسایی که به جای شما خرج اونا کنن.

موضوع از این قرار دوشب پیش همسرم گفت شب یلدا خونه بابا هستیم به خرج من سبزی پولو با ماهی همه هستن یعنی یه چیزی حدود ۳۰ نفر با عروس هاشون میشن من گفتم چرا به خرج تو یه نفر خرج کنه ۳۰ نفر بخورن گفت من به خاطره بابام می‌کنم دورهمی خوشحال میشه باقی پست بعد میزارم طولانی نشه

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا من از اینکه میرم همیشه کارتشو نابود میکنم و برمیگردم عذاب وجدان میگیرم

ولی در حد نیم ساعت😁😁😁

یوقتا هم میگم بازم اونطور که میخوام نمیتونم خرید کنم

باید خودم شاغل بشم تا دلم هرچی میخواد بخرم

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم

دیروز فکر کردم گفتم چرا باید همش این خرج کنه اونا دست تو جیبشون نکنن ماه قبلش هم باز برای سال مادرش به همه شام داده بوده مادرش ۲۵ سال فوت کرده خب اون مشکلی نداشت به هرحال مادرش باز پری شب گندش دراومد بزای پسر خواهرش که معلول گوشی خریده ماه قبلش برای تولد پدرش شام داد‌ث گوشی براش خرید کادو باز تولد همین پسر خواهرش بود پری شب گفت من کادومو دادم گوشی بهش قبلا اما دیدم بهش ریش تراش داد اینا هیچی بهش دیشب گفت مهمونی یلدا رو کنسل کن من نمیام  

اکر برای بابات هست برار ببرش یه رستوران شیک تموم چرا همش باید تو خرج کنی ۳۰ نفر بخورن خلاصه یکم بحثم شد باهاش 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

من هیچوقت عذاب وجدان نگرفتم چون همشرمم جوری برخورد کرده که من دلیلی برای عذاب وجدان نداشته باشم

اما با بی رحمی مخالفم

زندگی مشترک معنا داره

یکیش هم درک متقابله

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

چه کار اشتباهی بنظرم

اگر قرار باشه همیشه فقط همسرتون مهمونی بده

اگه دوره ای باشه اشکال نداره

مامان 💖مهدی و لیانا💖                                                                                                                                                                                              کاربری سال 97 امو تعلیق کردند😕مامان_مهدی_جونم
دیروز فکر کردم گفتم چرا باید همش این خرج کنه اونا دست تو جیبشون نکنن ماه قبلش هم باز برای سال مادرش ...

خوب گفتی

فقط باباش بیاد خونه تون

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
دقیقا منم هرجا ازخودم زدم صرف خانوادش کرده البته همسرمن پدرمادر نداره ولی انگار دنبال جلب توجه خواهر ...

همسر من از ما نمیزنه خیلی خرج من و دخترم میکنه اما چرا باید خرج الکی کنه همش مهمونی بده اونا بیان بخورن