2777
2789
عنوان

کیا تنبلی تخمدان دارن ❓

284 بازدید | 47 پست

پریود های شما هم گاهی ۳ روزه ؟؟ 

خسته شدم از نامنظمی 

این ماه ۲۵ روز عقب انداختم ،از ترس آزمایش بارداری دادم منفی بود ،تخم شوید دم کردم ۲ روز خوردم  ۲۷ م پریود شدم ،از دیروز ظهر قطع شد .

دوباره بخورم ؟؟

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

من

ولی واسه من مرتبه

از تنبلی تخمدان فقط ریزش مو به من رسیده😑💔

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند ماهه که خیلی دیر پریود میشم الان ۴۰ روز گذشته نشدم قبلا سابقه pco داشتم

تخم شوید بخر از عطاری ،دم کن دو روزه پریود میشی 

منولی واسه من مرتبهاز تنبلی تخمدان فقط ریزش مو به من رسیده😑💔

من موهام کلا ریخته ،مو زائد رو چونه م 

برا من نامرتبه خستم کرده 

دختر 15ساله من داره طفلی به زور قرص پریود میشه اونم اکثرا در حد لکه بینی نمی‌دونم دیگه چکار کنم سطح ...

خب چرا استرس داره ؟؟ 

باید مرتب گرمیجات بخوره ، زنجبیل و دارچین و هل و آویشن و این چیزا بخوره ، ترشی و خیارشورم نخوره 

مرسی عزیزمکلی هم داروگیاهی خوردم فایده نداشت

تخم شویدم خوردی ؟؟؟

من هیچی جواب نداد ،ولی تخم شوید روزی یه قاشق ریختم تو یه لیوان آب دم کردم ۲۰ دقیقه بعد خوردم ، دو روز بعدش پریود شدم 

نه نخوردم مرسیی

امتحان کن .

بعدشم حتما باید ورزش کنی  خیلی ها فکر میکنن ورزش فقط برا اظافه وزنه ،که اصلا اینطور نیست ،ورزش برا رحم عالیه 

امتحان کن .بعدشم حتما باید ورزش کنی خیلی ها فکر میکنن ورزش فقط برا اظافه وزنه ،که اصلا اینطور نیست ...

اره ورزش خیلی خوبه .اولین چیزی که خیلی مهمه استرس نداشتن که من متاسفانه درگیرشم 

با اینکه قد و وزنمم اوکیه اما چربی شکم و پهلو درآوردم موهای زائد هم که خیلی ساله دارم...

اره ورزش خیلی خوبه .اولین چیزی که خیلی مهمه استرس نداشتن که من متاسفانه درگیرشم با اینکه قد و وزنمم ...

منم خیلی عصبی میشم نمیدونم ربطی داره به استرس .همون شکم پهلو بخاطر تنبلی تخمدانه

منم خیلی عصبی میشم نمیدونم ربطی داره به استرس .همون شکم پهلو بخاطر تنبلی تخمدانه

همش مضر برای تنبلی تخمدان

من مدتی ویتاگنوس میخوردم  برای تنظیم خوب بود اما خب تاثیری روی موی زائد و اینا نداشت رفتم لیزر

همش مضر برای تنبلی تخمدانمن مدتی ویتاگنوس میخوردم برای تنظیم خوب بود اما خب تاثیری روی موی زائد و ا ...

با لیزر موهای زائد رفت ؟؟ کجاتون موی زائد دراومد ؟؟ من زیر چونه م در اومده ،میترسم برم لیزر نره