2777
2789
عنوان

کیا تنبلی تخمدان دارن ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 47 پست
داروی مرسین و ابهل خوبه ولی بازهم مشورت کن طبق شرایط خودت تجویز بشهرو اسم کاربریم بزن تاپیکمو بخون و ...

باشه میخونم مرسی 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ورزش شدید میکنمو اینکه ؛ روغن و برنج و نون خونم رو هم عوض کردم درمان شدم خداروشکر !!! (( قبلا رو ...

منم قبلا با ورزش خیلی بهتر شدم ولی انگار باز برگشته .

من لواش خیلی میخورم ،برنجم ایرانی ،ولی روغن سختمه نمیتونم تغییرش بدم 

درمانش میگم همون رژیم غذایی سالم که همیشه رعایت کنی و مداورم ورزش کنی یکی نیست بگه ما اگه اینطوری بو ...

همون دیگه رعایت کردن سخته مخصوصا رژیم 

سرچش کن فکر نکنم الکی باید ویزیت بدی فقط روش نوشته واسه عملکرد بهتر تخمدان من دوماه خوردم توقوطی ۶۰ ...

الته من دکتربرام نوشت قبل سونو و این چیزا نوشت فقط بهش گفتم تایم و حجم پریودیم کم شده اینو نوشت

سرچش کن فکر نکنم الکی باید ویزیت بدی فقط روش نوشته واسه عملکرد بهتر تخمدان من دوماه خوردم توقوطی ۶۰ ...

الان میرم .

الته من دکتربرام نوشت قبل سونو و این چیزا نوشت فقط بهش گفتم تایم و حجم پریودیم کم شده اینو نوشت

من ۳ سال تحت نظر چند تا دکتر بودم ، متفورمین و مدروکسی و لتروزول میدادن ، البته ۳ سال اقدام بودم و نمیشد ، آخرش با ورزش و رژیم باردار شدم 

سرچ کردم ،انگاری خوبه عملکردش ،ولی میترسم بخورم منظم شم یهو حامله شم بچه چهارم 😆

نامنظم؟

شدید و در حد نشدن یا سه روز خونریزی بعصی وقتا یک روز 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤