2777
2789

سلام ب خانوما خوش سلیقه من قراره انشاا... تا چن وقت دیگ نامزد کنم اما برای انتخاب مهریه بسیار دودلم خانوادم خواستار مهریه سنگینن .مخام یک مهریه زیبا و معنوی بمن پیشنهاد بدین  تا راضیشون کنم ممنوووووون

محبت همسر

معنوی تر از این‌ نداریم

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه من.110سکه 120مثقال طلا 2دونگ ونیم خونه سفرکربلافرش 12متری چالشتری 72شاخه گل رزشال ترمه إینه شمعدون نقره وقرآن.البته آینه روبرنزبرداشتم 

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

من با مهریه به شدت مخالفم😤😤😤اون موقع که میخواستم عقد کنم گفتم مهریه نمیخوام یعنی چی ولی که به خرف من گوش کرد گفتن بشین سرجات چرت و پرت نگو 😐😐😐

كسايي كه خودكشي ميكنن فرشته هايي هستن كه فقط ميخوان به خونه برن 😇 فقط میخوام برم خونه🙏🙏

معنوی بذار... اما نقدی در حد معقول حتما بذار چون زن تو ایران هیچ پشتوانه محکمی نداره

دختر بهاری من تو آخرین روز اردیبهشت 97 به دنیا اومد خدایاااا شکرت ..‌. همیشه دعا میکنم خدا این لذت رو نصیب همه منتظرها کنه😊

الان داغی دنبال معنویتی. به حرف پدر مادرت گوش کن مهریه سنگین بخواه. 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!