2777
2789
عنوان

جوش لعنتی😁

156 بازدید | 11 پست

شووهرم رو کتفش ی جوش چند ساله داره که اصلا سر باز نکرده حالتگوشتی مونده هر چی به ذهنن رسیده زدم مثل عسل .سیوابفت.رژودرم.ضد اکنه سینره... راهنمایی لطفا 

معبودم شکرت بهترینها رو ارزانی قلبم نما ❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن سیاهی بذار روش اگه جوش باشه و توش عفونت باشه سرباز میکنه و تخلیه میشه

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

روغن سیاهی بذار روش اگه جوش باشه و توش عفونت باشه سرباز میکنه و تخلیه میشه

گذاشتم حتی چسب میخچه هم از داروخانه گرفتم باز نشد عجیبه 

اولش چرکی بزرگ بود فشار دادیم سر باز نکرد بعد ی دفع سفت شد

گذاشتم حتی چسب میخچه هم از داروخانه گرفتم باز نشد عجیبه  اولش چرکی بزرگ بود فشار دادیم سر باز ...

برو پیش دکتر پوست اگه عفونت توش باشه با سوزن تخلیه میکنه اگه گوشتی هم هست و عفونت نداره تنها راهش لیزره مثل وقتی که خال رو برمیدارن

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

برو پیش دکتر پوست اگه عفونت توش باشه با سوزن تخلیه میکنه اگه گوشتی هم هست و عفونت نداره تنها راهش لی ...

دکتر گفت لیزر جاش میمونه عفونتشم سفت شده بخشی از پوسته خطرناک نیست فقط بد دیده میشه

دکتر گفت لیزر جاش میمونه عفونتشم سفت شده بخشی از پوسته خطرناک نیست فقط بد دیده میشه

خب جاش که مهم نیست 

رو کتف هست و پیدا نیس