ملوودی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 336 عنوان جوش لعنتی😁 156 بازدید | 11 پست شووهرم رو کتفش ی جوش چند ساله داره که اصلا سر باز نکرده حالتگوشتی مونده هر چی به ذهنن رسیده زدم مثل عسل .سیوابفت.رژودرم.ضد اکنه سینره... راهنمایی لطفا معبودم شکرت بهترینها رو ارزانی قلبم نما ❤❤ 1397/02/04 | 22:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون20 عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 5803 ولش کن بابا چه کاریه روکتفشه دیگه بیچاره 😍خداجونم یهویی شکرت بابت داده هاونداده هات😍
پسرم_عشقم عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 13623 دوبار کتف شوهرتو بکوب به دیوار میترکه😊 اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
ملوودی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 336 دوبار کتف شوهرتو بکوب به دیوار میترکه😊 😂😂خوبه دکتر نشدی معبودم شکرت بهترینها رو ارزانی قلبم نما ❤❤
ملوودی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 336 بره برداره با لیزر جاش میمونه معبودم شکرت بهترینها رو ارزانی قلبم نما ❤❤
پسرم_عشقم عضویت: 1396/06/05 تعداد پست: 13623 😂😂خوبه دکتر نشدی اتفاقا میخواستم دکتر تجربی بشم😊 اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمیدونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
مرسانا38 عضویت: 1394/09/11 تعداد پست: 5332 روغن سیاهی بذار روش اگه جوش باشه و توش عفونت باشه سرباز میکنه و تخلیه میشه من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ملوودی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 336 روغن سیاهی بذار روش اگه جوش باشه و توش عفونت باشه سرباز میکنه و تخلیه میشه گذاشتم حتی چسب میخچه هم از داروخانه گرفتم باز نشد عجیبه اولش چرکی بزرگ بود فشار دادیم سر باز نکرد بعد ی دفع سفت شد معبودم شکرت بهترینها رو ارزانی قلبم نما ❤❤
مرسانا38 عضویت: 1394/09/11 تعداد پست: 5332 گذاشتم حتی چسب میخچه هم از داروخانه گرفتم باز نشد عجیبه اولش چرکی بزرگ بود فشار دادیم سر باز ... برو پیش دکتر پوست اگه عفونت توش باشه با سوزن تخلیه میکنه اگه گوشتی هم هست و عفونت نداره تنها راهش لیزره مثل وقتی که خال رو برمیدارن من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
ملوودی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 336 برو پیش دکتر پوست اگه عفونت توش باشه با سوزن تخلیه میکنه اگه گوشتی هم هست و عفونت نداره تنها راهش لی ... دکتر گفت لیزر جاش میمونه عفونتشم سفت شده بخشی از پوسته خطرناک نیست فقط بد دیده میشه معبودم شکرت بهترینها رو ارزانی قلبم نما ❤❤
مرسانا38 عضویت: 1394/09/11 تعداد پست: 5332 دکتر گفت لیزر جاش میمونه عفونتشم سفت شده بخشی از پوسته خطرناک نیست فقط بد دیده میشه خب جاش که مهم نیست رو کتف هست و پیدا نیس من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞