2777
2789
عنوان

چقدر به زمانبندی خدا ایمان دارید

100 بازدید | 13 پست

برام تعریف کنید ؟ به زمان بندی خدا ایمان دارید ؟

من خودم ایمان دارم میگم تا زمانش نرسه این اتفاق صورت نمیگیره هرگز این اتفاق نمی افته باید زمانش برسه 

البته که در کنار ما باید زندگی خودمونو بکنیم و پیشرفت کنیم و.....منتظر اتفاق افتادنش نباشیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی زیاد دو سال قرار بود خونه رو بفروشیم نمیشد امروز در عرض سه ساعت فروختیم به یه خانم آقا که واقعا خسته بودن از مستأجری پیش مادرشون زندگی میکردند دویست میلیون تخفیف دادیم بهشون

اینی که میگم کفر نیست به خدا اعتقاد دارم ولی به زمان بندی نه

خیلی وقتا هم خودمون باعث میشیم زمان چیزی عقب بیوفته

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

تضاد داره حرفات 

تلاش تو بکنی ؟

تا خدا نخواد حتی نمی‌تونی در مورد اون موضوع فکر کنی و تلاش کنی 

دو تا راه داری 

خدا راه خوب نشون میده 

شیطان راه بد 

خدا عقل داده این وسط که خوب بد از هم تشخیص بدی 

روزی 300 درآمد میخوای کانکت یار از کافه بازار دانلود کن https://B2n.ir/qf3504

خیلی زیاد دو سال قرار بود خونه رو بفروشیم نمیشد امروز در عرض سه ساعت فروختیم به یه خانم آقا که واقعا ...

پر برکت باشید الهی 

بهترین ها در مسیرتون گلم 

خیلیم عالی پر رزق و روزی  انشاالله

قسمت اوتا بوده خونه دار بشن قسمت شما هم خونه فروختن تو این زمان بوده از قضا گره خوردین بهم