2777
2789
عنوان

فامیل بی ادب

158 بازدید | 10 پست

امشب دورهمی داشتیم ، دختر عمم دایما صورت شو به حالت غیظ میچرخونه 

مرگش هم اینم قبلا باهاش سلام نمی‌کردم چون ترسانده بودم منم سنم کمتر بود 

اصلا باهاش رابطه نداریم ولی بعضی دورهمی ها و جشن های خانوادگی همدیگه رو میبینیم 

تا بهم پشت می‌کنه خیلی ساده تا لجمو دربیاره 

واقعیت شد حالم دیگه ازش بهم میخوره 

قبلاً باهاش صحبت میکردم یا سلام میکردم هم محل نمی‌داد 

دوست ندارم کسی ازم کینه داشته باشه 

ولی الان می‌خوام حرسشو دربیاره

چطوری حرص این کاوه رو دربیارم؟؟؟

توام مثل خودش باش

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فعلا می‌خوام جواب صدبار بی احترامیشو بدم خواستم هست وقتی حواسم نیست چکم می‌کنه و براش مهم می‌خوام بس ...

من تجربه دارم خودت بیشتر درگیر میشی ولش کن نباش ‌.. ارامش شما مهمتر از ادب کردن یه ادم بی  فرهنگه که بعدش هیچ فرقی نمیکنه

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …

محلش نزار و رفتارهاش برات بی اهمیت باشه ،به نظرم این از هر چیزی براش بدتره 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

من تجربه دارم خودت بیشتر درگیر میشی ولش کن نباش ‌.. ارامش شما مهمتر از ادب کردن یه ادم بی فرهنگه که ...

اره واقعا ولی واقعیتش این بار آخری شدنش بیشتر بود و بدجور بهم برخورد 

کلی هم مدیونمونن عنتر ها 

اره واقعا ولی واقعیتش این بار آخری شدنش بیشتر بود و بدجور بهم برخورد کلی هم مدیونمونن عنتر ها

محلش نده بیشتر میسوزه اون از خداش شما چیزی بگی ... 

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …