2777
2789

اصلا سبزی بلد نیست خورد کنه من باید خورشتی با سبزی خورد کن خورد کنم و دسته بندی کنم و بچینم تو فریزر

الان که سبزی خورد کن مون خراب شده با دست اشی  و خورشتی خورد میکنم بسته بندی میکنم میچینم تو یخچال 

گوشت هارو من باید دسته بندی کنم و بچینم 

عروسی میریم موقع لباس عوض کردن همه لباساشو در میاره میریزه وسط اتاق پرو ،و میره من باید جمع کنم تا کنم بچینم تو چمدون بعد خودم لباس عوض کنم ،یه لباسی چیزی میخواد نمیتونه پیدا کنه من باید پیدا کنم بدم دستش 

گاز رو من باید پاک کنم خودش بلد نیست 

میز و تلویزیون خونه رو بلد نیست ،کور بشم اگر دروغ بگم یکبار خونه نبودم اصلا بلد نبود تمیز کنه بیشتر کثیف کرده بود 

جارو برقی رو که اصلا نمیزنه ولی اگر بخواد بزنه میزنه به برق و جارو میکنه دیگه درش نمیاره میندازتش همونجا من میام جمعش میکنم میذارمش سرجاش 

چادرشو بلد نیست کش بذاره من واسش میذارم 

سفره رو غذا میخوریم جمع نمیکنه مثل یه دختر مجرد غذاشو میخوره و میکشه کنار اگر من نباشم فقط اون طرف سفره رو میندازه رو سفره یکبار جمع کرده بود کاشه ترشی رو پیچونده بود لای سفره من باید جمع کنم نگاه کنم هیچی وسط سفره نباشه و برش دارم 

نگید تاحالا بزرگت کرده و همه این کار هارو برات کرده حالا تو باید بکنی نه عزیزان من از ۱۰ سالگی وضعم همینه از ۱۰ سالگی من شدم مادرش و اون شد دخترام چرا ؟؟چرا بلد نیست؟دخترای دیگه رو میبینم ماماناشون چقدر چیز میز یادشون میدن و هواشون رو دارن دلم سراسر حسرت میشه پس کی میشه پناه من؟کی میشه مادر من؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیده شما زرنگ و کاری هستی راحت خودشو کشیده کنار شانسم دارن تنبلا همه تنبلا شانس دارن بقیه جورشونو میکشن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

برا من یه مدل دیگه است،عوض اینکه اون پشتم باشه و حمایتم کنه،من اونو حمایت میکنم،

درکت میکنم😔

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

عزیزم تو خانواده داریم چنین مادر شلخته که دختر ۹ سالش

صفر تاصد خونه تمیز میکنه

خدا به اینا دختر میده که این کاراشون رو تمیز کنه

اون زن به شدت شلخته و اگر دختره نبود رو لباس ها وسط سالن باید راه بری توخونشون

شما واقعا مادری دمت گرم

اینا یه بخش کوچیکشه خیلی چیزای دیگه هست ولی دختر خالم میبینم واقعا داره مثل دخترای مجرد زندگی میکنه و مامانش هواشو داره و راه و رسم زندگی رو یادش میده دلم میسوزه مامان من راه و رسم زندگی رو اصلا بلد نیست و منم خودم تا به این سن یکم از این و اون یاد گرفتم

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

مادر شما بنده برگزیده خداست 😁خوشبحالش

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻