2777
2789
عنوان

از چند سالگی نماز خوندن رو شروع کردین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 48 پست
نماز صبح خیلی خوبه یک دونه نماز صبح قضا هم ندارم🤣🤣 تو همه اون مدتی که نمیخوندم صبحا رو میخوندم

من مجرد بودم همیشه نماز صبحم رو ظهر میخوندم 

اما حالا شوهرم بیدارم میکنه 

ناپیوسته خوندم

ولی تو ۱۴ سالگیم یکسال تمام خوندم

الانم تو ۲۲ سالگی قول دادم بخونم از ۲۲ آبان شروع کردم

نه اصلا بخاطر دین نه چیز دیگه فقط بخاطر حس خوب و آرامشی که بهم میده و نزدیک شدنم به خدا

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نماز صبح خیلی خوبه یک دونه نماز صبح قضا هم ندارم🤣🤣 تو همه اون مدتی که نمیخوندم صبحا رو میخوندم

خوش به حالت من وقتی بیدار میشم بخونم خیلی حالم بد میشه تلو تلو سرم گیج میره کم‌خونی م دارم انگار مغزم هنوز تو حالت خوابه  ..کلا نماز صبح خیلی سخته بیدار شدن  خیلیا میرم خونشون صبح و نمیخونن تخت خوابیدن مثل خرس😁😂 ،خدا هم واسه همین دورکعتش کرده که زودم تموم بشه ،کلا قضاش و میخونم خدا ببخشه منو

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

حدودا اون چندسال را حساب‌کن و شروع کن قضای اونها را بخون ،اگه در حین این‌کار خدای نکرده فوت‌کنی‌خدا میبخشه همش را چون میخواستی انجام‌بدی 

مثل یه پرنده که همه پرهاشو چیدن،پشت تو راه اومدم تورو نفس کشیدم🤍من میترسیدم ولی به خاطرت پریدم چون دلم میخواد برات بمیرم و نگاه کنی جاش فقط حسابمو از عاشقا جدا کنی،زخمی که میخورم از آدمها را دوا کنی🤍

وای من از ۲۴ سالگی. چوری ده دوازده سالو بخونم 😭

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)