2777
2789
عنوان

از چند سالگی نماز خوندن رو شروع کردین❓

| مشاهده متن کامل بحث + 626 بازدید | 48 پست

والله از وقتی که نماز واجب شد و  یادم میاد که مادرم صبح افتاب نزده داد و بیداد پاشین نماز بخونین وگرنه همه جا میگم ابروتون بره 🤣🤣🤣🤣دقیقا اینقد میگفت تا افتاب میزد ذوق میکردیم 😁ولی هنوز که هنوز اون نماز صبحه اثر نداشته باید بیشتر داد میزد🤣🤣🤣

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والله از وقتی که نماز واجب شد و یادم میاد که مادرم صبح افتاب نزده داد و بیداد پاشین نماز بخونین وگر ...

عزیزم قبول باشه 

منم مادربزرگم اینجوریه اگه خونمون باشه من دیگه محاله نماز صبحم قضا بشه 

من از۸سالگی شروع کردم هم نناز هم روزه رو الان۳۱سالمه ترک نکردم هیچکدومو قضا نکردم اگرم اتفاقی قضا شده زود بحا آوردم

شما از ۱۲شروع کردی خدا میبخشه قبلیارو ولی دیگه پایبند باش مگر نه کارت آخرتم از دست میدی

من ۹ و تا چند سال پیشم میخوندم ولی رها کردمسر اینکه همش دوست داشتم لاک بزنم ولی باید پاک میکردم لجم ...

لاک نمازی بزن خوب ...منم میزنم البته خب دوام ندارن ولی بدک نیست ...سعی کن دوباره شروع کنی از فردامون خبر نداریم چقد زنده ایم حیف زمانی که میگذره 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 دراز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

والله از وقتی که نماز واجب شد و یادم میاد که مادرم صبح افتاب نزده داد و بیداد پاشین نماز بخونین وگر ...

نماز صبح خیلی خوبه یک دونه نماز صبح قضا هم ندارم🤣🤣 تو همه اون مدتی که نمیخوندم صبحا رو میخوندم

من ۹ و تا چند سال پیشم میخوندم ولی رها کردمسر اینکه همش دوست داشتم لاک بزنم ولی باید پاک میکردم لجم ...

قشنگم لاک خیلی قشنگه لاک نمازی خوبه من خودم چون لاک دوست دارم گاهی اوقات یه فکرایی به سرم میزنه ها 🤣تینت میزنم به ناخونم هم قشنگه هم با آب پاک میشه راحته

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی