2777
2789
عنوان

خانما بیان شرایطو بسنجین

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 84 پست
آها منم همین حس کل وحودمو فرا گرفته شیطونه میگه به مامانمو داداشم بگم حستبشو جا بیاره اما نمیشه کثاف ...

وایی چقدر شبیه منی منم با هر پسری سلام کنم هی میگم نکنه فکر کنه دارم لاس میزنم نکنه فکر کنه خرابم🥲

وایی چقدر شبیه منی منم با هر پسری سلام کنم هی میگم نکنه فکر کنه دارم لاس میزنم نکنه فکر کنه خرابم🥲

متاسفانه تو شهرای کوچیک مثل شهر ما حرف زود در میاد و منم آدم خیلی محتاطی هستم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیم ساعت پیش دوباره پیام داده به گلایه مرسی که اهمیت می‌دین و جواب میدیناز رو نمیره خجالت نمیکشه تو ...

اصلا پیاماشو‌نخون هیچ‌جوابی هم نفرست بزار تو‌حال و‌هوای خودش باشه.اگ خوشش بیاد دوباره میاد خواستگاری 

پسرا چیزیو ب دست ک اوردن براشون تقریبا بی معنی میشه فردا اگ درست شد میگ ب جز من با کی چت کردی اگ جور نشد میگ دختره با من بوده. پس همینجا تموم‌کن هرچی حرف زدین یا نزدین. هیچ‌جوابی ردو‌بدل نکن ک ادامه دار بشه 

خدا بزرگتر از ارزوهای ماست توکل به خودش نه بنده بیخودش

اصلا پیاماشو‌نخون هیچ‌جوابی هم نفرست بزار تو‌حال و‌هوای خودش باشه.اگ خوشش بیاد دوباره میاد خواستگاری ...

آها اوکی

این پیام آخریه حذف کرد آخه دید من پیجم تغییر می‌کنه اما پیاماشو سین نزدم (ریستریکش کردم)

از همون اول فکر میکردم میخواد آشنا بشه و مزه دهنمو بفهمه اما فک کردم راجب کارای داداشمه کاش اصلا جوابشو نداده بودم

متاسفانه تو شهرای کوچیک مثل شهر ما حرف زود در میاد و منم آدم خیلی محتاطی هستم

آره🥲منم با یه پسر  ۵ ۶ بار چت کردم فقط در حد احوالپرسی یکی از مشتریام بود آخریا هی میگفت دلم تنگه و فلان دیگه زدم بلاکش کردم خیلیم تزسیدم چه فکری کنه راجبم ولی الان بیخیالم چون من قصد بدی نداشتم که جواب دادم فقط محترمانه سلام و احوالمرسی کردم😊هر فکری میخواد بکنه بکنه به درک ۴ ساله پیگیره ینی ۵ ۶ بار گه گاهی تو این ۴ سال پیام داده اگه میخواست میگفت قصدم جدیه 😊ولی خودش گفت قصدش دوستیه بره گمشه😆

آره🥲منم با یه پسر ۵ ۶ بار چت کردم فقط در حد احوالپرسی یکی از مشتریام بود آخریا هی میگفت دلم تنگه و ...

این دوست داداشمه چند سال پیش خواستگارم بوده شهر کوچیکه خانواده هامون همو می‌شناسین اصلا نمیشه باهاش حرف زد کلا به ضررم شد 

این دوست داداشمه چند سال پیش خواستگارم بوده شهر کوچیکه خانواده هامون همو می‌شناسین اصلا نمیشه باهاش ...

اشکال نداره خود خوری نکن کاری نکردی اگه پیام داد بگو قصدتون چیه ؟اگه گفت ازدواج بگو پس بیا خاستگاری اگرم دوستی باشه که معلومه

شاید دوباره میخوادت؟نگفت قصدش چیه؟

اگرم بخواد به نظرم ترس پس زده شدن داره اما پر روعه تو پیام دادن 

تا اینجا فقط درباره داداشم گفت تو تاپیک گفتم چیا گفته و  این اخریا که خبر دار  شده بود از حال مامانم که بردمش دکتر حال مامانمو پرسید گفت چرا سین زدیم جواب ندادین با این دو روز پیش پیام داد مرسی که اهمیت می‌دین و جواب میدین به گلایه گفت اما من باز هیچ ری اکشنی نشون ندادم پاکش کرد و فعلا دور روزه تمام

اگرم بخواد به نظرم ترس پس زده شدن داره اما پر روعه تو پیام دادن  تا اینجا فقط درباره داد ...

درکت میکنم مثل منی از ترست جواب نمیدی اون پسره هم با من همینجور حرف میزد هی علامت سوال ک چرا جواب نمیدی منم گفتم دلیلی نداره جواب بدم🤣اما خب اون قصدش دوستی بود نباید بهش رو بدم 

این پسدی هم که شما میگی حالا یا واقعا پروعه یا از اینکه جواب نمیدی ناراحت شده نمیدونم والا 🤦‍♀️

اشکال نداره خود خوری نکن کاری نکردی اگه پیام داد بگو قصدتون چیه ؟اگه گفت ازدواج بگو پس بیا خاستگاری ...

آره گفتم اگه دوباره پیام جدی داد و به حاشیه نرفت برای ادامه حرف منم جدی بهش میگم شما هدفتون حرفه زدن از داداشم بوده که گفتین و منم شنیدم و تمام

اخه تو پیاما تا به الان معلومه که دلش میخواد فقط صمیمی بشه و باهام حرف بزنه یا خرم کنه

آره گفتم اگه دوباره پیام جدی داد و به حاشیه نرفت برای ادامه حرف منم جدی بهش میگم شما هدفتون حرفه زدن ...

بهتره سری بعد مستقیم بگین میشه بگین قصدتون از پیام دادن چیه اونجا خودش جواب میده همینکه قبلا خاستگارت بوده خوبه🥰 

درکت میکنم مثل منی از ترست جواب نمیدی اون پسره هم با من همینجور حرف میزد هی علامت سوال ک چرا جواب نم ...

منم همین برام سوال شده دنبال امتحان کردنه یا دوستی اما به قول یه آقایی می‌گفت چون دوست داداشته هدفش همون دوستی بوده 

منم همین برام سوال شده دنبال امتحان کردنه یا دوستی اما به قول یه آقایی می‌گفت چون دوست داداشته هدفش ...

پس چرا اومده بوده خاستگاری 

نمیدونم والا منم پسرا رو نمیشناسم نمیتونم دقیق راهنماییت کنم ان شاءالله که همه چی اوکیه 

البته اگر به دلته😁

بهتره سری بعد مستقیم بگین میشه بگین قصدتون از پیام دادن چیه اونجا خودش جواب میده همینکه قبلا خاستگار ...

آخه من زیاد به دلم نیست بخاطر همین اصلا ...

اوکی ولی فکر نکنم بیاد بگه