2777
2789

منم امروز  دلم میخواست بچمو بکشم الکی به باباش گفت کتکش زدم درصورتیکه امروز از زیر پتو بیرون نرفتم از درد پریودی شوهرمم تا میتونست زد تو کمرم وشکمم بعد خفم کرد خدا خودش وبچش بکشه راحت بشم نمیتونه منو بکشه اسیرم تو دست دوتا توله سگ خدا بابام تیکه تیکه کنه نابودم کرد الان گلوم درد میکنه کمرم ودلم درد میکنه بچه نیست تخم سگه چهارساله ده سال منتظر بودم خدا بهم بچه بده قاتل جون داد

باباش دروغگو اینم شده لنگه همون گفتم خدا بچه بهم میده میشه مونس تنهاییام وبیکسایم خدا دید کم‌درد دارم گفت بزار اضاف کنم خوب لهش کنم هدفش از خلقت من چی بوده نمیدونم تا مجرد بودم از دست بابای گور به گوریم کتک میخوردم وتهمت می‌شنیدیم حال‌ام اینا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم ازهمدردیت فدای اینهمه مهربونیت 💔

عزیزی .. 

بخدا گناه دارند ما خودمون داریم بچه خواهرم پیش فعاله بخدا انقد اذیت می‌کنه انقد حرف میزنه ولی مجبوریم باهاش بسازیم دیگه بچه اس خب🥹❤️ توی مدرسه هم معلم از دستش می نابه🥲💔😂😂😂 ولی درسش عالی قربونش برم❤️.

اصلا هم متوجه نمی شن که دارند اذیت می کنندااا .. با حوصله یادش بده ان شالله که بزرگ میشه برات 😌❤️

منم امروز دلم میخواست بچمو بکشم الکی به باباش گفت کتکش زدم درصورتیکه امروز از زیر پتو بیرون نرفتم ا ...

اروم باش عزیزم     بنظرم مقصر شوهرته نه بچه     چرا باید به حرف اون حتی اگه راست بگه بچه باتواینطوری برخورد کنه آخه  

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
باباش دروغگو اینم شده لنگه همون گفتم خدا بچه بهم میده میشه مونس تنهاییام وبیکسایم خدا دید کم‌درد دار ...

ای بابا ناراحت شدم. کاش یه حدحدودی میذاشتی براخودت  تا انقد راحت کتکت نزنه شوهرت من خودم سرکاری که کردم دیشب کلی گریه کردم نمیدونم خدا کمکمون کنه😢

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
عزیزی .. بخدا گناه دارند ما خودمون داریم بچه خواهرم پیش فعاله بخدا انقد اذیت می‌کنه انقد حرف میزنه و ...

اره حتما همینه که میگی ..عزیزم شما به معلمش گفتید بیش فعاله ایا؟دارو میخوره یانه؟

ریتالین دکتر داده یا سرخود خودت میدی؟

نه دوهفته پیش متخصص مغز اعصاب کودکان می‌بریم به دکترش گفتیم ناارومه سرکلاس وبه حرف معلم توجه نمیکنه که ریتالین داد.   ببین اصلا دوست نداره مشق بنویسه بعد موقع نوشتن هی باید بگی خب نشانه بعدیو بنویس باید وایسم تا دونه دونه باتاکید من بنویسه بعد مثلا من میرم سراغ غذا میگم ادامه بده تا بیام.   میام میبینم یارفته یا هنوز هیچی ننوشته کلی هم هی اشتباه می‌نویسه هی پاک می‌کنه.   کتاب پاره سیاه ازبس پاک شده.    بخدا چندروز باهاش سرکلاس نشستم بچه ی کناریش فقط معلم می‌گفت اینو بنویسید دیگه آروم نشسته بود یه صفحه کامل بدون غلط ومرتب پرمیکرد تحویل میداد پسر من کیفشو یه طرف پرت میکرد مداداش پخش زمین کاملا  حواس پرت،،کارمن توجیه نداره من مادر خوبی نبودم قطعا.  اما یه درد هایی کشیدم سرهمین بچه یه روزایی باکاراش ازهمه عالم ناامیدم کرده بچه بود باگریه ها وشلوغیاش الانم بامدرسه ش  اصن گاهی فکرمیکنم بخدا من دیوونه شدم  چمیدونم افسرده یاروانی شاید.    خودمم یه افکار وسواسی و مشکلات شخصی دارم اذیت های این بچه دیگه ...وگرنه کدوم انسانی بچه روباچاقو تهدید می‌کنه ،،،زندگی خیلی بهم سخت گرفت همیشه   طوری که یادمه همیشه آرزوی مرگ داشتم  من هیچوقت زندگی نکردم حالم خوب نبوده  بااینکه الان اول راهم انرژیم صفره طاقتم صفره   یه جا نوشته بود هر موقع لحظه های آرام بخش وخوب  زندگیت شدموقع خواب بدون که باختی اون زندگیو      من شوهرم آدم خوبیه اما الان یه چندسالیه افسردگی گرفتم هیچی خوشحالم نمیکنه. عین ...میلرزم ازبلاهایی که قراره پسرم سر مدرسه درس مشق سرم بیاره این در حالیه که اطرافیان نباید مشکل پسرمو بدونن  چون آدمای حرف درآر و بی درکی ان   سرشمارو درد آوردم برام دعا کن برای پسرم ....خدا مسیر درست نشون خودم پسرم بده بهمون آرامش بده      ممنون😔

شاید اون پیش فعال باشه ولی توقطعا روانی البته ببخشید

خودمم می‌دونم😔💔

حرفاتون کاملا درسته دعام کن خدا مسیر درست به خودم پسرم نشون بده

شما حق داری خسته شدی 

بچه بیش فعال مادر و نابود می‌کنه 

احتمالا همسر یا اطرافیان با درکی هم نداری

اما 

بچه بیش فعال باید دارو بخوره 

هیچ راهی برای آرامش و تمرکزش نیست