2777
2789

زور و تهدید و ترس تا یه جایی جواب میده باید بلد باشی بهش انگیزه بدی کتاب داستانها و کارتونایی که مربوط به دانشمندا و آدمای بزرگ هستن رو تو بازار پیدا کن خودتم بشین باهاش تماشا کن و ذوق کن و ضمنا هیچوقت بچه های زرنگ فامیل و در و همسایه رو براش مثال نزن احساس تنفر پیدا میکنه فقط کتاب داستان و کارتونای انگیزشی جوابه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخته میفهمم اما خودتو کنترل کنچه میشه کرد

بخدا بهش فکرمیکنم ازته قلبم میسوزم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
متاسفانه اموزش توی ایران افتضاحهدوستم فرانسه ستمیخواست گربه بیارهگربه !!! بهش گفته بودن متراژ اتاقت ...

درست میگی اگر پدر خانواده به مادر عاطفه نده نادیده بگیره بدرفتاری کنه مادری که سرشار از خشمه و نیاز به محبت همسرش سرکوب شده نمیتونه به بچه محبت کنه اون خشمو منتقل می‌کنه 

همه مادرو مقصر می‌دونن ولی من در درجه اول پدرو مقصر می‌دونم من معتقدم محیط خونه در درجه اول توسط پدر گرم میشه متاسفانه فرهنگ ایران مردسالاریه مردهای ما یه ذهنیت مریضی دارن که اگر به زن محبت کنن پررو میشه خب حالا پررو شد مرد حسابی میخواد چکارت کنه  زن باید ناز کنه مرد نازشو بکشه اون زندگی های که مردا ناز زنشون میکشن همه حسرتشونو میخورن بس که زندگی به کامشونه

فوری زنگ میزدی شوهرت میومد

نبودش تا عصرنیومد  نمیدونم چراعصبانی میشم خودشیطانم انگار. خودمم افسردگی دارم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

وقتی وضعیت روانی کاملا سالمی ندارید خب بچه دار نشید چه اجباریه؟

بخدا این نه توهینه و نه قصدم توهین کردنه

فقط رک و پوست کنده میخوام بدونم چرا

(من رو مورد نقد و نصیحت قرار ندهید) #حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره!          هروقت به کسی گفتم دیگه ریپلای نکنه خودش این تاپیکو بخونه https://www.ninisite.com/discussion/topic/16713258/%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%87%D8%A7

نهایت ننویسهولی کاری تو باهاش میکنی بدتر از بیسوادیهبخدا

خب چه خاکی برسرکنم 

بعضی وقتا ادم کم میاره جای سر زنش کردن باقی نمیمونه خودم تو مرحله بارداریم همین امشب کم مونده بود خودمو بکشم انقدر الکی سر شوهرم جیغ و داد زدم و گریه کردم شاید بچه بیادم ب این درجه برسونتم  بعضیا شرایط ارومی بی چالشی دارن نمیتونن بقیه رو که کم اوردن درک کنن

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

فکر نمیکنی به جا گفتن مشکلت تو نی نی سایت

باید بری پیش روانشناس 

و بچت هم پیش مشاور کودک؟ 

روانشناس برا دیوونه ها نیست برا کمک کردنه 

برا اروم کردن ذهنه

اون میدونه باید چیکار کنه تا بچت درسش رو بخونه و توهم حرص نخوری

بپا تبدیل نشی به مادر قاتل سر از زندان در بیاری

زندان تا همینجاشم هم برای من مجازات کمیه بااین کارم