2777
2789
عنوان

پفیلا طعم دار چجوری درست کنم🌝❔

106 بازدید | 11 پست

پودر طعم دهنده و اینا ندارم ، راه حلی دارید

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

عصاره الیت داری ؟

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عصاره الیت داری ؟

راست میگیااااااا اینم خوب میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بسه دیگه؛ نوبت من هم میشه🗿🙀 مذهبیون و افراد خرافاتی و آقایون تو تاپیکام شرکتت نکنید و نه ریپلای کنید ! 

اصلا چه جوری میشه طعم دار کرد؟

با پودر سرکه و پنیر و گوجه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راست میگیااااااا اینم خوب میشه

اره خوشمزه میکنه 

پفیلا رو که درست کردی تموم شد بریز تو یه ظرف و سریع عصاره رو پودر کن بریز روش 

فقط زیاد نریز شور میشه

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

اره خوشمزه میکنه پفیلا رو که درست کردی تموم شد بریز تو یه ظرف و سریع عصاره رو پودر کن بریز روش فقط ز ...

میگم پفیلای من جدیدن پف نمیکنه روغن زیاد ریختم روغن کم ریختم تو ظرف روحی پختم تو تابه پختم تو استیل پختم نمیدونم چرا اینجوری میشه.ی مدت ی نمونه ذرت میگرفتم دونش خیلی درشت بود سریع پف میکرد و ی ذره ناخالصی نداش ولی دیگ گیرم نیومد همش دونه ریزا هس اونا هم پف نمیکنه انقد دلم پفیلا میخاد.بیرون هم باید برم بازار بخرم ک ی بسته کوچیک میدن چهل تومن نمیصرفه

میگم پفیلای من جدیدن پف نمیکنه روغن زیاد ریختم روغن کم ریختم تو ظرف روحی پختم تو تابه پختم تو استیل ...

بخاطر همون ذرته مال ما هم اینجوری شده بعضیاش کامل پف میکنه بعضیاش نصفه 

کیفیتش بد شده اصلا