2821
2789

عصاره الیت داری ؟

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راست میگیااااااا اینم خوب میشه

اره خوشمزه میکنه 

پفیلا رو که درست کردی تموم شد بریز تو یه ظرف و سریع عصاره رو پودر کن بریز روش 

فقط زیاد نریز شور میشه

#یک_مینیمالیست_با_رنـگـدایـی ....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

اره خوشمزه میکنه پفیلا رو که درست کردی تموم شد بریز تو یه ظرف و سریع عصاره رو پودر کن بریز روش فقط ز ...

میگم پفیلای من جدیدن پف نمیکنه روغن زیاد ریختم روغن کم ریختم تو ظرف روحی پختم تو تابه پختم تو استیل پختم نمیدونم چرا اینجوری میشه.ی مدت ی نمونه ذرت میگرفتم دونش خیلی درشت بود سریع پف میکرد و ی ذره ناخالصی نداش ولی دیگ گیرم نیومد همش دونه ریزا هس اونا هم پف نمیکنه انقد دلم پفیلا میخاد.بیرون هم باید برم بازار بخرم ک ی بسته کوچیک میدن چهل تومن نمیصرفه

میگم پفیلای من جدیدن پف نمیکنه روغن زیاد ریختم روغن کم ریختم تو ظرف روحی پختم تو تابه پختم تو استیل ...

بخاطر همون ذرته مال ما هم اینجوری شده بعضیاش کامل پف میکنه بعضیاش نصفه 

کیفیتش بد شده اصلا

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792