2821
2789

عصاره الیت داری ؟

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راست میگیااااااا اینم خوب میشه

اره خوشمزه میکنه 

پفیلا رو که درست کردی تموم شد بریز تو یه ظرف و سریع عصاره رو پودر کن بریز روش 

فقط زیاد نریز شور میشه

عضو تاپیک مینیمالیست ها 🏋🏻♀️ وزن اولیه ۵۴🔓 وزن قبلی ۶۴🔓وزن فعلی ۶۲۵۰۰🔓 وزن هدف ۶۲🔒....«کمتر ، اما بهتر»🔻دنیای ما از اضافات پر شده؛ از اشیاء ، از افکار ، از فشارها . وقت آن است که به آنچه واقعا مهم است برگردیم. از تو دعوت میکنم با تاپیک های من در مسیر "حذف اضافات" همراه شوی🥰🌈

اره خوشمزه میکنه پفیلا رو که درست کردی تموم شد بریز تو یه ظرف و سریع عصاره رو پودر کن بریز روش فقط ز ...

میگم پفیلای من جدیدن پف نمیکنه روغن زیاد ریختم روغن کم ریختم تو ظرف روحی پختم تو تابه پختم تو استیل پختم نمیدونم چرا اینجوری میشه.ی مدت ی نمونه ذرت میگرفتم دونش خیلی درشت بود سریع پف میکرد و ی ذره ناخالصی نداش ولی دیگ گیرم نیومد همش دونه ریزا هس اونا هم پف نمیکنه انقد دلم پفیلا میخاد.بیرون هم باید برم بازار بخرم ک ی بسته کوچیک میدن چهل تومن نمیصرفه

میگم پفیلای من جدیدن پف نمیکنه روغن زیاد ریختم روغن کم ریختم تو ظرف روحی پختم تو تابه پختم تو استیل ...

بخاطر همون ذرته مال ما هم اینجوری شده بعضیاش کامل پف میکنه بعضیاش نصفه 

کیفیتش بد شده اصلا

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز