2777
2789
عنوان

با زن همسایه دعوام شد

176 بازدید | 11 پست

ما کوچه داریم ینی پارکینگ اینا نداریم و جای پایین شهر هستیم بچه ها ک البته 15ساله پسر میان فوتبال بازی دقیقا در خونه ما خیلی بهشون تذکر دادم چون واقعا داد میزنن آزار دهنده س امروزم گفتم یواش تر مامان یکیشون از پنجره گفت پس بچم بره تو خیابون بازی کنه پسرم هرچقد دلت میخاد داد بزن!منم گفتم اینجوری تربیت نشون بچت میدی ک گفت خودتم تربیت نداری بچه ما باید تو کوچه بازی کنه چقد بعضیا بی فرهنگن واقعا  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب میگفتی بازی‌کن ولی داد نزن

واقعا بچه ها هم موندن چیکار کنن نه حیاطی نه جای بازی دارت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
هم تو حق داری، هم اون.اونم بچس میخواد بازی کنه، تو هم حق داری سر و صدا ادیتت کرده.قبلا ها بچه ها همش ...

اره من خودمم بچه بودم تو کوچه بودم اما کسی اعتراض می‌کرد مادرم دعوام می‌کرد ک آروم بازی کن اما الان میگن داد بزن ازیت کن

من خودم زیاد رو این مسائل حساس نیستم

میگم یه ساعتم حالا بازی کنن چهار تا دادم بزنن چی میشه انرژی شون تخلیه میشه و  سراغ گوشی و چیزیای دیگه نمیرن

چون بعضی شهرا خب امکانات  کمه باشگاه و زمین بازی  زیاد در دسترس بچه ها نیست که برن اونجاها

به نظرم شما هم سخت نگیر بهشون

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

من خودم زیاد رو این مسائل حساس نیستممیگم یه ساعتم حالا بازی کنن چهار تا دادم بزنن چی میشه انرژی شون ...

منم خودم تنها باشم مشکلی نیست اما بابام شبکاره روزا میخابه و صدای اینا نمیزاره صدای بچه بقیه رو ما باید تحمل کنیم