2777
2789

اگر خانوم باشه فکر نمی کنید شاید زور نداشته باشه ؟

و یه سوال دیگه‌ برای کار های دندونتون پیش متخصص رفتن براتون الویته یا قیمت مناسب تر ولی عمومی باشه

ترجیحتون اینه برید مطب شخصی یا کلینیک

ممنون که جواب میدید❤

She is working on a bio…

زور مهم نیست

مهم مهارت دستشه

خانوم واقاهم نداره

تومستحق عشقی وهرچیزی غیرازاین دروغه🌸💚 وسط اینهمه شلوغی زندگی یادت بمونه یه ورژن کوچولو خودتو درونت داری که منتظره بهش محبت کنی ودوستش داشته باشی وسخت نگیری پس خودتو دوست داشته باش🤍🫂میشه برای رهایی بلاتکلیفی زندگیم یه صلوات برام بفرستین🩷🥺

آقا 

نمیدونم چرا با خانم اصلا نمیتونم کنار بیام

قطعا مطب شخصی

یه بار رفتم کلینیک آمپول بی حسی که زد انگار تیر خوردم

ولی تو مطب شخصی اصلا آمپول بی حسیش درد نداره

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی بار رفتم دندون پزشکی مامانم بام بود،گف مامانت بره بیرون،ترسیده بودم

وای مرده بم گف شالتو درار منم در اوردم(اون موقع ادا این مذهبیارو در می یوردم) بعد دستمو گرف وای ریده بودم تو خودم

•نخ‌کش شد هر آنچه در خیالم بافتم🪡•️ 

من کشیدن رو ترجیحم آقاست چون از کشیدن با دکتر خانم خاطره خوبی ندارم

ولی بقیه کارها رو میرم پیش خانم همیشه

سوال بعدیت هم بستگی به جیبم داره

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

مهارتش مهمه وکارش خوب باشه خانم یااقامطب شخصی یاکلنیکش مهم  نیست 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

با اقا اوکی ترم طبق تجربه سریع تر و‌راحت تر انجام داده

مطب شخصی رو ترجیح میدم برای ویزیت

برای انجام کارایی که خطر ی نداره کلینیک رو به مطب ترجیح میدم برای انجام کارایی که بیهوشی داره اصلا کلینیک نمیرم حتما بیمارستان بزرگ میرم 

مهارت و‌کیفیت برام مهمه

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

من خانم و آقا فرق نداره 

ولی خانوم رفتم متخصص ریشه بود اصلا متوجه نشدم اینقد راضی بودم 

بمدت درمونکاه میرفتم معطلی زیاد داشت 

الان چند ماه مطب میرم ولی هزینه هاش خیلی بیشتره

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲