2777
2789
عنوان

ترجیحتون اینه دندون پزشکتون خانم باشه یا آقا

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 39 پست
خانوم آقا فرقی نداره اونی که رفتار و مهارت خوبی دارهمطب بهتر از کلینیکه گرون تره اما مواد بهتری استف ...

من برای  دندون خودم نمیپرسم

من دانشجو دندونم

میخوام ببینم مردم بیشتر کدوم سمت رو ترجیح میدن💛

She is working on a bio…

من برای دندون خودم نمیپرسممن دانشجو دندونممیخوام ببینم مردم بیشتر کدوم سمت رو ترجیح میدن💛

حقیقتا برام فرق نداره ولی اکثر دندون پزشکی آقا هست که مشهورن و جاهای خاص شهر مطب دارن 

کارت خوب باشه سر و زبون بیوفتی حتما پیشت میان خیلی تفاوت نداره

تو بخواهی می شود🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مثلا متخصص رادیولوژی فک و صورت دیگه خانم و اقاش فرقی نداره برای جامعه میخواستم راجب یه دندون پزشک ع ...

توی شهرای کوچیک به سمت اقاست 

شهرای بزرگ به تجربه و احترام و اینچیزا 

حقیقتا برام فرق نداره ولی اکثر دندون پزشکی آقا هست که مشهورن و جاهای خاص شهر مطب دارن کارت خوب باشه ...

بیشترین سوال این روزام اینه تخصص بگیرم یا نه ....استریت هم هستم طرح ندارم مستقیم عمومیم تموم شه باید تصمیم بگیرم

یه تخصص مثل رادیولوژی واقعا خانم و اقا نداره 

ولی یه مشکلی که هست اینه با توجه به جیب مردم اکثر مردم ترجیح میدن برن دندونپزشک عمومی به خاطر قیمت مناسب تر

She is working on a bio…

بیشترین سوال این روزام اینه تخصص بگیرم یا نه ....استریت هم هستم طرح ندارم مستقیم عمومیم تموم شه باید ...

سلام، خوبین؟

میگم من یه راهنمایی میخواستم ازتون

من الان ترم سه ام، ترم بعدی علوم پایه دارم.

به نظرتون می ارزه بشینم برای استریتی بخونم؟

خیلی میگن توی طرح آدم کار یاد میگیره و درآمد طرح خوبه و اینجور حرفا. نظر شما چیه؟

سلام، خوبین؟میگم من یه راهنمایی میخواستم ازتونمن الان ترم سه ام، ترم بعدی علوم پایه دارم.به نظرتون م ...

سلام عزیزم 

حقیقتا منم حرفایی که شما می‌گید رو شنیدم 

درامد طرح که خوب نیست ولی همینی که میگین که کار یاد میگیریم و به بازار کار و روابط با بیمار اشنا میشیم رو منم شنیدم

فارغ تحصیل نیستم که بتونم بهتون راهنمایی درست کنم 🩵

به نظرم دندون پزشک فارغ تحصیل کمک بهتری میتونه به جفتمون بکنه

She is working on a bio…