2777
2789
عنوان

تب کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 27 پست
اهان باشه ممنون خداکنه ج بده ازبی خوابی دارم بیهوش میشم

منم شرایط تورو داشتم دقیقا ۳ شب تا صبح خواب نداشتیم با بچم😭طفلی هلاک شد شکر خدا امروز تبش قطع شد دیگه

امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهرت نیس ؟ ببرش درمانگاه سرم آمپول بزنن

هست ی بچه دیگه ام دارم اونوچکارکنم کوچکه اینجام هوا سرده میترسم سردبخوره بدتربشه میگم بزارهواروشن بشه حداقل کوچیکه نبرم بزارم پیش کسی

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
منم شرایط تورو داشتم دقیقا ۳ شب تا صبح خواب نداشتیم با بچم😭طفلی هلاک شد شکر خدا امروز تبش قطع شد دی ...

من با تب سنج جیوه ای میگیرم تب نداره تب سنج دکترش تب نشون میده نمی‌دونم قضیه چیه الان چند ساله همینه 

تب سنج منو دکترش دما رو متفاوت نشون میدن

منم شرایط تورو داشتم دقیقا ۳ شب تا صبح خواب نداشتیم با بچم😭طفلی هلاک شد شکر خدا امروز تبش قطع شد دی ...

دیشب تب میکرد اما دارودادم قطع شد امشب دیگه هر روشی امتحان میکنم ج نمیده 

از هوش مصنوعی پرسیدم برا بچه ۸ ساله ۲۰ کیلویی:گفت ۱۰ سی سی بروفنفاصلش هم با قرص استامینوفن ۲ الی ۳ س ...

ممنون عزیز ان شاءالله  ج بده ی نیم ساعت دیگه قرص میدم بهش

ماشین ندارین ؟ لباس بپوشون چیزی نمیشه گناه داره بدنش عفونت داره

چرا داریم شوهرم گفت ببرم من قبول نکردم حالا قرص میدم ج نداد مجبورم ببرمش

چرا داریم شوهرم گفت ببرم من قبول نکردم حالا قرص میدم ج نداد مجبورم ببرمش

ماهم الان از مهمونی برگشتیم پیاده 

با بچه 

با لباس زیاد سرما نمیخورن که 

انشالله خوب شه 

من الان یادم اومدم بچم سه سال پیش تب کرد بابا خدا بیامرزم با سرکه پاشویه ش کرد تبش اومد پایین