دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 عنوان تب کودک 103 بازدید | 27 پست دخترم هشت سالشه سرماخورده دوروزه دیروز وامروز تب میکرد باداروکنترل میشد امشب هرچهارساعت یباراستامینوفن میدم یبار بروفن تبش پایین نمیاد چکارکنم تاهواروشن میشه ببرمش دکتر؟ خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 1404/08/29 | 03:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 پیازحلقه کردم کف پاش گذاشتم باگلاب پاشویه کردم ولی قطع نمیشه خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26664 پاشویه اش کن دختر منم چند شب پیش تب داشت در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
i_am_venus عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4169 چند کیلوئه؟تو این سن برا بچه ها معمولا شربت جواب نمیده باید قرص استامینوعن بخورن
خورشییی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 809 هیچی مث شیاف اثر نداره شیاف بزار .اگه گلاب داری دستو پاشو بشور و یک قاشق هم میگن بدی بخوره خیلی خوبه میاره پایین سریع امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 پاشویه اش کن دختر منم چند شب پیش تب داشت از ساعت ده شب تا الان بالاسرشم هی پاشویه میکنم خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 هیچی مث شیاف اثر نداره شیاف بزار .اگه گلاب داری دستو پاشو بشور و یک قاشق هم میگن بدی بخوره خیلی خوبه ... شیاف ندارم گلاب ندادم بخوره فقط ریختم توآب پاشویه کردم خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 چند کیلوئه؟تو این سن برا بچه ها معمولا شربت جواب نمیده باید قرص استامینوعن بخورن بیست کیلو استامینوفن ساده ندارم کدئین دارم ی نصف بدم بدنیست یا ی چهارم؟ خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
خورشییی عضویت: 1404/04/18 تعداد پست: 809 شیاف ندارم گلاب ندادم بخوره فقط ریختم توآب پاشویه کردم تو نت من سرچ گردم نوشته بود گلاب خوردنیش هم خوبه...گلاب هم تو آب نریز مستقیم بریز رو دستو پاش زودتر اثر میکنه امید دارم بالاخره میشه اون چیزی که میخوام😍 متنفرم از بحث کردن ولی خب اگه کسی به پرو پام بپیچه جوابشو میدم😊
i_am_venus عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4169 بیست کیلو استامینوفن ساده ندارم کدئین دارم ی نصف بدم بدنیست یا ی چهارم؟ از بروفن چند ساعت گذشته؟فکر کنم باید حداقل ۲ ساعت لگذرهفکر کنم باید نصف بدی بارم تو نت بزن
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 تو نت من سرچ گردم نوشته بود گلاب خوردنیش هم خوبه...گلاب هم تو آب نریز مستقیم بریز رو دستو پاش زودتر ... اهان باشه ممنون خداکنه ج بده ازبی خوابی دارم بیهوش میشم خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
دخترکویرم مدیر استارتر عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 5475 از بروفن چند ساعت گذشته؟فکر کنم باید حداقل ۲ ساعت لگذرهفکر کنم باید نصف بدی بارم تو نت بزن یک ساعت ونیم قبل دادم بروفن خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم
سوژین۷۲ عضویت: 1403/01/31 تعداد پست: 26664 از ساعت ده شب تا الان بالاسرشم هی پاشویه میکنم ویروس بدیه تب دختر منم پایین نمیومد اینم هر دارویی نمیشه بخوره در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍
i_am_venus عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4169 یک ساعت ونیم قبل دادم بروفن حداقل نیم ساعت صبر کندوز بروفن رو درست دادی؟عجیبه با بروفن نیومده پایین