2777
2789

دو هفته میشه ازدواج کردم 

کاملا سنتی ازدواج کردم حتی الانم زیاد شوهرمو نمیشناسمش 

چک کردم با یکی چت کرده بهش گفته من عاشق ایلینم بهم پیام نده 

من اسمم آیلین نیست حالا یا دوست دخترش بوده امتحانش کرده یا رفیقاش بهش پیام دادن اینم فکر کرده ایلینه

الان چیکار کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما سنتی ازدواج میکنین امروز خواستگاری فردا عقد پس فردا عروسی پس و نیم فردا میرین سر خونه زندگیتون؟ 

ما ازدواج سنتیامون اینجوریه پسر با خانوادش میان خواستگاری بعد 6 ماه یسال بسه به نیاز دو طرف آشنا میشن دختر پسر میرن بیرون خانوادها رفت و امد میکنین چندجا میرن مشاوره میرن تحقیقات و فلان بعد اگه خوب بود عقد میکنن اگه نبود هم که هیچی رد میکنن. 

چطور انقدر ندیده نشناخته عجله ای برای یه عمر زندگیت تصمیم میگیری مگه چند بار قراره ازدواج کنی اصلا مگه چقدر عمر میکنی که زندگیتو تباه کنی 

به نظرت راست میگفته؟ معلومه که نهتا با چشم ندیدی که نباید سریع باور کنیته توی قضیه رو در بیار

من دیدم خیلی رو گوشیش حساسه چک کردم بعدش همش بهم میگفت رفیقام چیزی در مورد گذشتم گفتن باور نکن اونا شوخی میکنن با هم خیلی راحتیم 

منم شک کردم رفتم بلک لیستاشو چک کردم 

با رفیقاش هم خیلی آشنام نمیکنه 

شما سنتی ازدواج میکنین امروز خواستگاری فردا عقد پس فردا عروسی پس و نیم فردا میرین سر خونه زندگیتون؟ ...

خوانواده من عجله داشتن 

یه ماه بعد اشنایی عروسی گرفتیم تو اون یه ماه اینقدر درگیر جهیزیه گرفتن و ... بودم بخدا فرصت نشد بشناسنش

شما سنتی ازدواج میکنین امروز خواستگاری فردا عقد پس فردا عروسی پس و نیم فردا میرین سر خونه زندگیتون؟ ...

چه خوب،کدوم شهرید؟

بهایم خموشند وگویا بشر / دهان بسته بهتر که گویا به شر  

من دیدم خیلی رو گوشیش حساسه چک کردم بعدش همش بهم میگفت رفیقام چیزی در مورد گذشتم گفتن باور نکن اونا ...

کلا مشکوک میزنه

بگو تو که با کسی دیگه بودی  چرا نرفتی همونو بگیری اومدی سنتی ام ازدواج کردی..