2777
2789
عنوان

گوشی شوهرمو چک کردم چتشو با یکی خوندم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 30 پست
از خودش بپرس، من به شخصه نمیتونم دودل و نگران بمونمصاف میرم تو چشماش نگاه میکنم میپرسم داستان چیه

خدایی دو دلم

میترسم بعدش پپرو بشه هم دلم میخواد همینطوری یکم ازم بترسه و فکر کنه نمیدونم هم دلم میخواد بدونم چیه داستان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا مشکوک میزنهبگو تو که با کسی دیگه بودی چرا نرفتی همونو بگیری اومدی سنتی ام ازدواج کردی..

خواهرش تعریف می‌کرد میگفت کلا بهش گفتیم خودت انتخاب کن قبول نمی‌کرد همش میگفت زن منو باید خواهرام انتخاب کنن 

منو خواهرش پسندید و معرفی کرد 

خیلی میره ولگردی پیش رفیقاش الان به من میگن جمعش کن 

خدایی گاهی فکر میکنم من کلا شوهرمو نمیشناسنش 

صبر کن یه مدت هرچی هست مربوط به گذشتشه اینقدر توگذشته شوهراتون سرک نگشید این کار ا باید قبل ازدواج میبود الان که ازدواج کردین مهم این به شما متعهد باشه و خلافی ازش سر نزنه

درسته گذشته طرفم یه جورایی مهمه اما قبل ازدواج بعد ازدواج دیگه دونستنش جز خرابی روح و روانت فایده ای نداره.

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡
خواهرش تعریف می‌کرد میگفت کلا بهش گفتیم خودت انتخاب کن قبول نمی‌کرد همش میگفت زن منو باید خواهرام ان ...

چه وضع زندگیه ، بشین رک و پوست کنده بگو تکلیفمو روشن کن ضعیف بازی درنیارید بگی جایی ندارم اونم شیر بشه ، بگو فکر نکن بخوای خیانت کنی به پات میمونم , مطمئن باش هنوزم با اون دختر در ارتباطه که می‌ترسه با دوستاش آشنا بشی 

قد میاکه سرت مینه دلم درده عزیز ار مه مردم تو سی مه اشکی نریز...

خدایی دو دلممیترسم بعدش پپرو بشه هم دلم میخواد همینطوری یکم ازم بترسه و فکر کنه نمیدونم هم دلم میخوا ...

اینش بستگی به طرز برخورد شما داره.

اگه از خودت میبینی که قاطع صحبت کنی و بترسه که اگه قانع نشی میزاری میری، بهش بگو

قرار نیست حتما ترکش کنی، یه جوری برخورد کن که فکر کنه شما از موضع قدرت حرف میزنی

وگرنه اگه بخوای گریه زاری کنی نگو 

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

خواهرش تعریف می‌کرد میگفت کلا بهش گفتیم خودت انتخاب کن قبول نمی‌کرد همش میگفت زن منو باید خواهرام ان ...

هیچ کی تا زیر یه سقف نرفته همسرش رو نمیشناسه 

حس شما طبیعیه. اما یه کم اهمال کاری کردی قبل ازدواج که حالا کاریه که شده. نمیشه برگشت به گذشته

یادت باشه این یکی دو سال زندگی مهمترین و سخت ترین دوران هست. سواد رابطه تون رو ببر بالا. کتاب بخون

برخورد درست با همسری که رفیق بازه رو یاد بگیر وگرنه اگر همع چیز عادی شه دیگه جمع کردنش سخته

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

عزیزم بقول معروف قبل ازدواج باید چشمت باز باشه ، بعد ازدواج نیمه باز ، بهرحال هر آدمی تو‌گذشته ش یه داستانی داشته ، اصلا به روش نیار ، بذار زمان بگذره ، بعدا با توجه به رفتارش تصمیم بگیر

اگر بی صفت و بی ذات باشه و به رابطه و خیانتش ادامه بده ، یفکر اساسی به حال زندگیت بکن 

منم اوایل ازدواج چتشو با دوست دخترش دیدم و چه چت مزخرفی هم بوووددد ...... داشت سعی میکرد دل بکنه و اون رابطه رو تموم کنه ........ خلاصه که الان آدم شده .....

سریع دعوا راه ننداز ، تهش نهایتا میخوای طلاق بگیری ، فکر نکن بعد طلاق خبریه ، از کجا میدونی مورد بعدی هم خیانت کار نباشه و ..... نمیگمم که بمون و بساز و بخاطر ترس از طلاق به خودت ظلم کن .... فقط میگم شتابزده عمل نکن ... اصلا به روش نیار ، یکم صبر کن ببین چی میشه و در این مدت نهایت احترام و عشق تو رفتارت باشه ، اگر آدم باشه میاد سمتت

رو دست مونده بودی؟؟ خونوادت فقط میخواستن راحت شن از دستت سر یه ماه بدون شناخت کافی شوهرت دادن که بری با مادرشوهر زندگی کنی

دیگه شرایطتت همینه با آیلین جون بسوز و بساز

بدم میاد از زن های ضعیف که حتی نمیتونن جلوی خونوادشون وایسن و اجازه میدن بقیه برای سرنوشتشون تصمیم بگیرن

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
هیچ کی تا زیر یه سقف نرفته همسرش رو نمیشناسه حس شما طبیعیه. اما یه کم اهمال کاری کردی قبل ازدواج که ...

چجوری جمعش کنم اصلا به حرفم گوش نمیده 

فقط از بابام می‌ترسه یه بار دعوامون شد خواست بره بیرون میدونستم میرفت تا فردا نمیومد خونه گفتم میزنگم به بابام آدم شد 

دلم میخواد حرف خودمو گوش کنه به خودشم گفتم گوش نمیده

اون طرف چی بهش گفته بود ک شوهرت بهش گفته بود عاشق ایلینم پیام نده؟؟و تاریخ پیاماشون واسه چ زمانیه قب ...

تاریخشو دقت نکردم گفته بود من حسنام ازت خوشم میاد یا رفیقاش میخواسته اذیتش کنه یا آیلین دوست دخترش هست امتحانش کرده