2777
2789

ی خواستگار دیگ برام امده ۵سال ازم بزرگتره پولدار وخانواده عالی تحقیق کردیم همشون تعریف کردن گفتن خوب خانواده ی گیرتون اومده موقعیت عالی قیافش خوبه خیلی هیکلی نیست یکم لاغره صورتش واندامش همین هفته دیگ نامزدیمه بعد موهام پسرونه ۵ماه پیش کوتاه کردم ب دلایلی ریزش وکم پشتی ازوقتی خالم ومامان بزرگم فهمیدن بجاخوشحالی حسادت دارن میگن هه این موهای توروببینه فرارمیکنه وفلان درصورتی پسره ازقبل عکس منودیده وپسندکرده حالامیخان حضوری بیان خالم گفته بود چطور پسره پسندش کرده اخه درصورتی ازلحاظ قیافه ی گردن ازپسره سرترم چون من توپرم چاق نیستم هیکل دارم توپرم صورتم تپله مغزم داره دردمیکنه چرا ادماچشم ندارن خوشبختی کسیوببینن خالم ۴۰سالشه ومجرد من۳۰سالمه از صب دلم گرفتس چرا بدجنسی خداشاهده دوستام ازدواج کردن از ذوق دعابراشون میکردم خوشبخت شن یکی ازدوستام بچه دارنمیشد گف برام دعاکن هرجامیرفتم سرنماز دعامیکردم بچه داربشه ودعام گرف بچه دارشد اما بهم حسادت میشه ازطرف خاله ومامان بزرگ😔

خوشبخت بشی عزیزم ،به حرفای دیگران اهمیت نده

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربونت برم ممنونم میخام اهمیت ندم اماهضمش برام سخته میترسم زندگیموخراب کنن خالم زندگی خیلیا روخراب ک ...

نگران نباش عزیزم ،خدا بزرگه ،حرز امام جواد بخون انرژی های منفی دفع میشه ،منم به نیتت میخونم 

زنانی که کتاب می‌ خوانند برای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند، زیرا آنها با مطالعه می‌ توانند دنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!!
خدا نگاه به دل آدما میکنه اگه آدم حسودی نباشب اینجوری برات می‌سازه خوشبخت بشی

ممنونم ازمحبتت♥️♥️♥️♥️درسته حرفات اماکاش انسانیت باشه دل کسیونشکنیم دنیاارزش نداره بخدا

نگران نباش عزیزم ،خدا بزرگه ،حرز امام جواد بخون انرژی های منفی دفع میشه ،منم به نیتت میخونم

انشالا دعای خیری ک برای من میکنی یروزی به خودت برگرده دخترخوش قلب♥️♥️

انشالا دعای خیری ک برای من میکنی یروزی به خودت برگرده دخترخوش قلب♥️♥️

💕💕

قربونت برم خوش قلب مهربوووونم🌷🌷

خوشبخت بشی عروس خانم گل 😍😍

توکل کن بخدا بسپارش به الله❤️دیگه خالتو هیچ بنی بشری نمیتونن جلوی خوشبختیتو بگیرن

خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚

قربونت برم خوش قلب مهربوووونم🌷🌷خوشبخت بشی عروس خانم گل 😍😍توکل کن بخدا بسپارش به الله❤️دیگه خالتو ...

خدانکنه عزیزدلم چه خوبه دوستان عزیزی مث شمارودارم انرژی مثبت میگیرم ازحرفاتون بهم آرامش دادین 

من آیندمو سپردم دست پرمهرخدا میخوام هواموداشته باشه

سعی میکنم دیگه اهمیت ندم ب حرفاشون ارتباطموخیلی کم کنم