2777
2789

من دیشب دو بار شیرخشک دادم کلا امروز خواب بود و شل ول تازه درست شه

بچه‌ی شما هم شیرخشک میخوره انقدر بیحال میشه و فقط میخوابه؟

یک ماهشه اصلا نمیخوابه منم انقدر شب و روز بیدار موندم همه استخون‌هام درد میکرد دیشب شیر خشک دادم بهش ولی بعد عذاب وجدان گرفتم

شیر مادر زودتر هضم میشه . شیر خشک سنگینه 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شاید سیرش کرده .گرفته خوابیده ...با شیر شما سیرنمیشده

اگر فقط از سینه شیر میخورد میگفتم شاید شیرم کمه

ولی دیشب فقط ۶۰ سیسی شیر خورد و انقدر خوابید

شیر خودمو ۸۰ سیسی دوشیدم دادم بازم نخوابید

ای ننه😍 قربونش برم فسقلی و ...دختر منم‌ شیرخشک میخوره زمان خوابش بیشتره، نوع شیر و دکتر بهتون گفته؟ 

عذاب وجدان چرا؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تو یک هفتگیش هم دو روز داده بودم به خاطر زردی

نوزاد معمولا همش خوابه. قبلا حتما شیر خودتون سیرش نمی‌کرده الان خورده سنگین شده خوابیده. خوب کاری کردی دادید. ولی اگر می‌خواهید عادت نکنه فقط شبا موقع خواب بهش شیر خشک بدید چون عادت کنه به شیشه دیگه سینه مادر رو نمیگیره