2777
2789
عنوان

مامانایی که شیر خشک به بچه‌تون میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 37 پست
اگر فقط از سینه شیر میخورد میگفتم شاید شیرم کمهولی دیشب فقط ۶۰ سیسی شیر خورد و انقدر خوابیدشیر خودمو ...

خب به نظرم مشکلی نداره خداروشکر که گرفته خوابیده ....اگر خدایی نکرده بچه مشکلی داشته باشه گریه میکنه

اگر فقط از سینه شیر میخورد میگفتم شاید شیرم کمهولی دیشب فقط ۶۰ سیسی شیر خورد و انقدر خوابیدشیر خودمو ...

شیر مادر سبکه و زود هضم میشه هر دوساعت باید ۲۰ دقیقه یک کله بخوره و حجم شیرتم مناسب باشه تا سیر بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوزاد معمولا همش خوابه. قبلا حتما شیر خودتون سیرش نمی‌کرده الان خورده سنگین شده خوابیده. خوب کاری کر ...

آخه من شیرمو میدوشم مثلا ۸۰ سیسی میدم میخوره ولی همچنان نگاه میکنه نمیخوابه

شیر خشکش از شیری که خودم میدادم بهش خیلی کمتر بود

ای ننه😍 قربونش برم فسقلی و ...دختر منم‌ شیرخشک میخوره زمان خوابش بیشتره، نوع شیر و دکتر بهتون گفته؟ ...

تو یک هفتگی برده بودیم دکتر

دکتر به خاطر زردی داده بود همونو دادم بهش

آخه من شیرمو میدوشم مثلا ۸۰ سیسی میدم میخوره ولی همچنان نگاه میکنه نمیخوابهشیر خشکش از شیری که خودم ...

بالاتر جواب دادم. 

فقط عاشق اون جام که نوزاد شیر میخوره بعد نگاه میکنه... خب که چی ننه؟؟؟

یعنی گرسنه میمونده؟دوست داره یکسره سینه تو دهنش باشه

اره بعضی بچه ها اینجوری هستن و آدم واقعا انقدر شیر نداره یا وقت نداره یکسره به بچه شیر بده پس مجبوری از کمکی استفاده کنی. دختر من شب تا صبح زیر سینه م بود ۱۹ ماه تمام و من علم این رو نداشتم و اصرار داشتم شیر مادر بخوره عملا خودم رو نابود کرده بودم. بابا شب یه شیشه شیر خشک بده جفتتون راحت بخوابید