2777
2789
عنوان

ترس از ازدواج دارم

129 بازدید | 12 پست

از ازدواج میترسم از اینک  خوشبخت نشم میترسم از اینک سر هرچیزی دعوام کنه میترسم از اینک کتکم بزنه میترسم الان برام خاستگاری اومده من درست نمیشناسمش من شناختی از مردها ندارم نمیدونم چطور فهمم خاستگارم هول یا دختر بازه یا آدم مسؤلیت پذیری نیست 

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

دنیا جای خوشبختی اصلأ نیست 

خدا گفته انسان در رنج آفریدیم 

قرار نیست زندگی خوشبخت همه چی پر پول بچه صالح ، شوهر درستکار ، سلامتی جان ، و.. باشه 

(کانکت یار) از بازار دانلود کن ، روزی ۵۰۰ در بیار ماهی ۱۵ میلیون ، بدون کد معرف ، مجانی ، 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر تو بچه ای چند سالته بیخیال ازدواج درس بخون

بچه نیستم ۲۶سالمه

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بچه نیستم ۲۶سالمه

خاستگار ❌

خواستگار ✔️

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

خاستگار ❌خواستگار ✔️

اها من راه آسون میرم

دوست داشتی بیا از من بپرس ی چیزایی بلدم میتونم کمکت کنم

من نمیدونم چیا ازش بپرسم

منم عین توام

تصمیمت چیه منک سردرگمم

تصمیمت چیه منک سردرگمم

این دفعه میخوام راحت بگیرم.راستش یه خاستگار خوبو هفته پیش رد کردم صرفا برای اینکه ۱۰سال ازم بزرگتر بود اصلا بهش اجازه ندادم یه قراری بذاریم با اخلاقای هم آشنا بشیم.یه دلیل دیگه رد کردنم مجرد بودن خواهر بزرگمه.از نگاه اطرافیان میترسم ک نگاه و نظر بدی به خواهر بزرگم داشته باشن و خواهرم اذیت بشه

نلایک!خدایا شکرت بالخره اون کاری که عاشقش بودم رو بدست اوردم🙏🌸🙏

بچه نیستم ۲۶سالمه

از نظر سنی زودنیست 

وقتی بخوای کاری انجام بدی اول باید مهارتشو کسب کنی

ازدواج و همسرداری هم همینه 

برو کانال تنها مسیر آرامش تو ایتا عضو شو 

گوگل بزنی میاره 

دوره ی همسرداری داره شرکت کن 

اول برو کانال تجربه ها که رایگانه ببین بعد اگه دوست داشتی تو کلاساش شرکت کن خیلیا رضایت دارن و مشکلاتشون رفع شده 

اینطوری یاد میگیری چه کارهایی مرد رو عصبانی میکنه انجام نمیدی

وچه کارهایی مرد رو صمیمی‌تر میکنه

بلد باشی ترستم میریزه