2777
2789

من خیلی بچه درسخون بودم .. مشکل وسواس و استرس شدید دارم و همین مسئله باعث شد نتونستم خوب درس بخونم.. پرستاری آزاد قبول شدم

تصمیم گرفتم مرخصی تحصیلی بگیرم و بشینم برای کنکور ولی دیدم باز مثل پارسال بی دلیل و بدون منطق بشدت استرس در حد شدید میگیرم 

طبق نظر داداشم بیخیال مرخصی شدم ..تصمیم گرفتم برم داشنگاه مدرک پرستاری رو بگیرم.. اگه اون موقع هنوز نسبت ب رشته ام راضی نبودم اون موقع کنکور بدم دوباره.. اون موقع شاید شرایط فرق بکنه وسواسم بهتر بشه و استرسم کمتر بشه

خلاصه فعلا ن میتونم کنکور بدم چون واقعا استرس اجازه نمیده .. استرس هم دست خودم نیست ب خاطر وسواسه.. حتی پارسال هم روانپزشک رفتم و قرص میخوردم بخاطرش

بنظرتون این تصمیمی ک گرفتم منطقی هست؟اینکه فعلا در جریان زندگی قرار بگیرم تا ببینم بعدا چی پیش میاد؟ حالا ۴ سال دیگه ۲۲ سالم میشه اون موقع اگه تصمیم بگیرم کنکور بدم دیر میشه؟

با این حال هنوز حالم خیلی بده نمیتونم تصور کنم ک توی بیمارستان یا توی دانشگاه ی سریا (رشته های تاپ) نسبت ب من پرستار برتر و بالاتر هستن.. خلاصه خیلی حالم بده خیلییییییی

بنظرتون کم کم آروم میشم؟

خیر اینکه منتظر گذر زمان و سیر زندگی باشی چیزیو حل نمیکنه 

بشین خودت ی فکر اساسی کن

مثل من نشی رشتتو دوست نداشهه باشی تو 31 سالگی اواره ام و همش دلمو خانوادم میشکنن چون ب جایی نرسیدم

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم این مسیری که توش قرار گرفتی ایرادی نداره خیلیم خوبه مسیرتو ادامه بده... و به نظرم نیازی نیست با این وضعیت به فکر کنکور دوباره باشی

کنکور مهمه ولی همه چیز نیست 

روح و روانت خیلی با ارزش‌تر و مهم تر از کنکوره💗

از یک طرف میشه گفت خوبه چون از استرس فاصله میگیری

از طرفی اگر پشیمون بشی بخوای دوباره کنکور بدی مطمئنا حس بد اینکه چرا زودتر شروع نکردی ولت نمیکنه

قرصم مصرف نکن برو پیش روانشناس و تراپیست

وسواس و پرستاری هم هرچی فکر میکنم با هم جور درنمیان 

و اینکه تو بهترین ادمم باشی ممکنه یکی ازت ایراد بگیره یا یکی دوستت ندتشته باشه یا هزار نفر از تو  بهتر باشه

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
خیر اینکه منتظر گذر زمان و سیر زندگی باشی چیزیو حل نمیکنه  بشین خودت ی فکر اساسی کن مثل من نش ...

خانواده اصلا سرزنش نمیکنن اتفاقا از همینی ک قبول شدم خیلی خوشحالن

راه چاره این ندارم میگی چ کنم؟

شما  رشتتون چیه؟

وسواس و پرستاری هم هرچی فکر میکنم با هم جور درنمیان  و اینکه تو بهترین ادمم باشی ممکنه یکی ...

پتوجه جمله اول نشدم.. یعنی چی وسواس و پرستاری باهم جور درنمیان؟🥲

منظورم این بود چون وسواس داشتم نتونستم خوب درس بخونم رشته های تاپ قبول نشدم

کار خوبی کردی.حالا اگه بری دانشگاه از محدوده کنکور در میای و با آدمای جدید آشنا میشی که استرست کمتر میشه،تو این مدت هم رو خودت کار کن که بتونی مشکل استرست رو حل کنی.

اگه پشت کنکور بمونی و خدایی نکرده بازم نتونی بدتر افسرده میشی.

۲۲ سالگی هم سن زیادی نیست،دوباره میتونی کنکور بدی و موفق بشی،ملت ۶ و ۷ سال پشت کنکور میشینن و بدون هیچ مهارتی و افسردگی و هزارتا بدبختی میخونن بعد خوشحالن که رشته تاپ میارن،شما که دانشگاه میری و مهارت هم یاد می‌گیری.

شایدم اصلا از پرستاری خوشت بیاد و دلت بخواد همین شغل رو ادامه بدی و توش پیشرفت کنی.

توی بیمارستانم هیشکی از بالا به بقیه نگاه نمیکنن مگر اینکه آدم مریضی باشه،تازه خیلی وقتا پرستارا به دکترا امر و نهی میکنن.🤣

کار خوبی کردی.حالا اگه بری دانشگاه از محدوده کنکور در میای و با آدمای جدید آشنا میشی که استرست کمتر ...

مرسی عزیزم حرفات آرامش بخش بود🥲

راستی توی تایپک هات دیدم پزشکی قبول شدی مبارک باشه💜

پتوجه جمله اول نشدم.. یعنی چی وسواس و پرستاری باهم جور درنمیان؟🥲منظورم این بود چون وسواس داشتم نتون ...

اگر وسواست از نوع فکری باشه میتونه ب شستشو هم تبدیل بشه و با شغلی مثل پرستاری هماهنگ نیست وسواس 

مگر اینکه درمان کنی کامل

حالا من کاری ندارم ب خاطر وسواس نتونستی قبول شی ک همینم ک قبول شذی ارزوی خیلیاس البته

خانواده اصلا سرزنش نمیکنن اتفاقا از همینی ک قبول شدم خیلی خوشحالنراه چاره این ندارم میگی چ کنم؟شما ...

نظر منو میخوای برو دانشگاه معدلتو بالا نگه دار 

همزمان برا درمان وسواست اقدام کن 

اگر دیدی ممکنه وسواس و رشته پرستاری با هم جور نشن که با معدل بالا میشه تغییر رشته بدی ب چیزی مثل تغذیه. 

خانوادت پشتت باشن عزیزم هیچ کسی تو این عالم نمیتونه ازارت بده خوشحال شدم برات. 

من لیسانس کامپیوتر ارشد مدیریت. کار کردم درس خوندم اما حایگاهی ک بایدو ندارم. دعا کن برام تو دلت پاک تره خیلی تو موقعیت بد و سختی ام  

اگر وسواست از نوع فکری باشه میتونه ب شستشو هم تبدیل بشه و با شغلی مثل پرستاری هماهنگ نیست وسواس  ...

اها ن من کلا چند ساله درگیر وسواسم اوایل عملی بود بعد فکری شد

حتما برای زندگی و آیندم هم ک شده باید پیگیری کنم مسیر درمانش رو

نظر منو میخوای برو دانشگاه معدلتو بالا نگه دار  همزمان برا درمان وسواست اقدام کن  اگر دی ...

اوهوم تصمیم گرفتم ی مدت در جریان زندگی قرار بگیرم خدا بزرگه🥲

آخی عزیزم.. میدونم واقعا آدم وقتی ذهنش درگیره زندگی چقدر جنهم میشه واسش

چشم حتما واست دعا میکنم ک حالت خوب بشه آرامش پیدا کنی تو هم واسم دعا کن🥲💜